Kontaktné údaje

RADO Reality Group

Soblahovská, 45

91101 Trenčín

Meno:
Radovan Pavlík
Telefón:
0904854810
E-mail:
ID ponuky:
813714

RADO I Štýlovo zariadený dvojizbový byt vo vyhľadávanej lokalite!

134 900
Plocha:  
56 m2

Poschodie:  
3. / 7

okres Trenčín
Trenčín
Legionárska (časť Trenčín-mesto)
pred 14 dňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 12 dňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

RADO Reality Vám ponúka na predaj štýlovo zariadený byt, do ktorého si stačí priniesť len zubnú kefku! Byt s rozlohou 56 m2 sa nachádza v jednej z najvyhľadávanejších častí Trenčína - Dlhé Hony. Bývajte v krásnom, kompletne zariadenom byte a majte všetko potrebné na dosah.

Na treťom poschodí zatepleného panelového bytového domu na Vás čaká moderne zariadený a veľmi dobre dispozične riešený dvojizbový byt. Byt je zariadený tak, aby bola jeho výmera a potenciál maximálne využitý. Na pravej strane sa nachádza priestranná svetlá spálňa. Ďalej je samostatné WC a kúpeľňa so sprchovým kútom. Tu Vás určite potešia zaujímavé technické vychytávky ako pohybom ovládané svetlo, či senzor na pretečenú vodu zo sprchy. Byt ponúka aj dostatok úložného priestoru vďaka veľkým vstavaným skriniam na chodbe.

V dennej časti bytu Vás privíta nádherná, dizajnovo zladená obývacia izba, kde sa okrem gauču zmestí aj posteľ, vďaka čomu, môžu byt užívať aj rodiny s deťmi. Zároveň tu máte aj priestor pre pracovný stôl. Z obývačky sa dostanete do moderne a funkčne vyriešenej kuchyne. Kuchyňa disponuje východom na balkón. Veľkou výhodou je orientácia celého bytu na juhozápad, vďaka čomu je byt krásne presvetlený. Určite oceníte aj množstvo stromov pred bytovým domom, ktoré zabezpečujú súkromie a chránia pred nechcenými pohľadmi z okolitých domov. Celú dispozíciu bytu si môžete pozrieť aj prostredníctvom 3D obhliadky: https://my.matterport.com/show/?m=6wTSA15Fv7h

K bytu prislúcha aj pivnica a spoločná kočíkareň. Bytový dom prešiel kompletnou rekonštrukciou - má novú fasádu so zateplením, a tiež vymenené "stupačky". Byt rovnako prešiel veľkou rekonštrukciou. Veľkou výhodou je, že byt má samostatný ohrev teplej úžitkovej vody, vďaka čomu môžete ušetriť na mesačných platbách. Celkové mesačné náklady, sú na úrovni 200 Eur.

V okolí bytového domu nájdete všetko čo potrebujete pre život - školu, nemocnicu, obchody, vynikajúca je dostupnosť do centra mesta, ale aj do nákupného centra Laugarício, či na diaľničný privádzač.

Ak hľadáte bývanie v štýlovo zariadenom byte vo výbornej lokalite, táto ponuka je práve pre Vás!

Ing. Michal Mišovec

RADO Reality Group

Tel: +421 904 887 338

E-mail: misovec@radoreality.sk

Uvedená cena je konečná pokiaľ sa zmluvné strany nedohodnú inak a nenavyšuje sa o odmenu sprostredkovateľa, v cene je zahrnuté právne poradenstvo, vyhotovenie kúpnych zmlúv, hypotekárne poradenstvo a uhradenie správneho poplatku za návrh na vklad do katastra nehnuteľností.

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po kompletnej rekonštrukcii
Stavebný material:
Panel
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
1
Výťah:
áno
Pivnica:
áno
Parkovanie:
neuvedené
Počet kúpeľní:
1
Spôsob kúrenia:
Verejné ústredné
Internet:
áno

Na mape: RADO I Štýlovo zariadený dvojizbový byt vo vyhľadávanej lokalite!

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.