RADO | Slnečný 3i byt 68m2 po kompletnej rekonštrukcii, M. Bela, TN

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
68 m2

Poschodie:  
1.

okres Trenčín
Trenčín
pred 10 dňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 3 dňami
Aktualizované:  
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

RADO Reality ponúka na predaj úplne nový, krásne zrekonštruovaný 3-izbový byt o výmere 68 m2, ktorý sa nachádza na 1/7 poschodí bytového domu v Trenčíne na ul. Mateja Bela. Byt je práve dokončený a je pripravený pre nových majiteľov, ktorí ocenia moderný štýl bývania.

Dispozícia bytu je veľmi praktická a funkčná, súčasťou sú samostatná chodba, dve oddelené spálne, obývacia izba spojená s kuchyňou, komora, kúpeľňa so sprchovým kútom a oddelené WC. Celý byt prešiel kompletnou rekonštrukciou, počnúc bezpečnostnými vchodovými dverami zn. ADLO, cez laminátové podlahy (8 mm) až po elektrické inštalácie.

V rámci rekonštrukcie boli použité len kvalitné materiály a značkové vybavenie. Kúpeľňa je vybavená novým sprchovým kútom, modernými batériami, kúpeľňovou skriňou a veľkoformátovými obkladmi a dlažbou. Oddelené WC je vybavené novým záchodom s dvojitým splachovaním. V celom byte sú nové drevené interiérové dvere zn. Porta Door.

Elektrická inštalácia je úplne nová, vrátane LED osvetlenia a prípravy na optické pripojenie. Nové stierky, rozvody vody a odpadu, nové radiátory zn. Korado. Kuchyňa je vybavená novou linkou od nemeckého výrobcu so všetkými spotrebičmi zn. Bosch, umývačka riadu, sklo-keramická varná doska, teplovzdušná rúra a modernými prvkami, ako je napríklad sound systém a USB porty.

Byt je pripravený na okamžité nasťahovanie

Mesačné náklady na bývanie sú 160,- EUR, elektrina 20,- EUR.

Link na virtuálnu prehliadku:

https://my.matterport.com/show/?m=z94qGVHZzrk

RADO Reality Group

Tatiana Smolková

Tel.: +421908505678

E-mail: smolkova@radoreality.sk

Uvedená cena je konečná a nenavyšuje sa o odmenu sprostredkovateľa, v cene je zahrnuté právne poradenstvo, vyhotovenie kúpnych zmlúv, hypotekárne poradenstvo a uhradenie správneho poplatku za návrh na vklad do katastra nehnuteľností.

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po kompletnej rekonštrukcii
Stavebný material:
Panel
Forma vlastníctva:
neuvedené
Počet balkónov / loggií:
1
Výťah:
áno
Pivnica:
áno
Parkovanie:
Verejné parkovanie
Počet kúpeľní:
1
Spôsob kúrenia:
Verejné ústredné
Internet:
áno
Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.