NOVOSTAVBA - BAVLNÁRSKA 3-izbový byt 79,19m2 + terasy 55,31m2, Trenčín

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
79 m2

Poschodie:  
4. / 4

okres Trenčín
Trenčín
Bavlnárska
pred 59 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 52 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

RadoReality Vám ponúka na predaj moderný 3-izbový byt v novostavbe, nachádzajúci sa na adrese Bavlnárska ulica, v Trenčíne. Táto nehnuteľnosť je ideálnym spôsobom, ako nájsť svoj nový domov v atraktívnej lokalite. Byt o celkovej výmere 136,46 m2 a úžitkovou plochou 79,19 m2 poskytuje dostatok priestoru pre pohodlné bývanie.

Jedným z najvýraznejších prvkov tejto nehnuteľnosti sú dve terasy, ktoré Vám umožnia užívať si krásne vonkajšie prostredie. Obrovská terasa, z obývacej izby s výmerou 50,62 m2 je ideálnym miestom pre relaxáciu, grilovanie s priateľmi alebo pestovanie kvetín a byliniek. Druhá menšia terasa, zo spálne s výmerou 4,69 m2 je skvelým miestom na raňajky pri sviežom vzduchu. Okrem toho, nehnuteľnosť je vybavená aj pivnicou s rozlohou 1,96 m2, čo Vám poskytne dostatok úložného priestoru pre rôzne veci.

Byt sa predáva v štandarde[/ b] bez kuchynskej linky. Táto možnosť Vám umožňuje prispôsobiť si kuchyňu presne podľa vašich predstáv a vkusu a je taktiež možné znížiť cenu štandardného vybavenia od kúpnej ceny v prípade záujmu. Táto novostavba je plánovaná na skolaudovanie v septembri 2023, čo znamená, že máte možnosť získať nový domov v čerstve dokončenom a nepoužívanom stave. V cene je zahrnuté parkovacie státie.

Dispozícia: vstupná hala, obývacia izba (z ktorej je vstup na veľkú terasu) spojená s kuchyňou, chodbička, z ktorej sa dostaneme do 2 samostatných nepriechodných izieb spojených s terasou, samostatná kúpeľňa a toaleta

Viac infromácií ohľadom bytu na: https://www.bavlnarska.sk/

Video obhliadka: https://www.youtube.com/watch?v=VeAaPcqOKqE

V prípade záujmu o detailnejšie informácie alebo obhliadku nehnuteľnosti ma neváhajte kontaktovať:

Rastislav Horňák

RADO Reality Group

Tel.: +421 950 440 748

E-mail: hornak@radoreality.sk

Uvedená cena je konečná, pokiaľ sa zmluvné strany nedohodnú inak a nenavyšuje sa o odmenu sprostredkovateľa, v cene je zahrnuté právne poradenstvo, vyhotovenie kúpnych zmlúv, hypotekárne poradenstvo a uhradenie správneho poplatku za návrh na vklad do katastra nehnuteľností.

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Nový
Stavebný material:
neuvedené
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
neuvedené
Výťah:
áno
Pivnica:
áno
Parkovanie:
Vyhradené parkovanie
Terasa:
áno
Možnosť hypotekárneho úveru:
áno
Počet kúpeľní:
1
Internet:
áno

Na mape: NOVOSTAVBA - BAVLNÁRSKA 3-izbový byt 79,19m2 + terasy 55,31m2, Trenčín

Odporúčame

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.