Areté real + VIDEOOBHLIADKA - Bývajte v 3 izbovom byte s výhodami rodinného domu. Parkovanie, di

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
72 m2

okres Trnava
Trnava
pred 57 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 50 tyždňami
Aktualizované:  
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Areté real - /videoobhliadka/ Vám ponúka na predaj veľmi priestranný trojizbový byt s rozlohou 72m2, ktorý svojimi parametrami spĺňa všetky výhody, ktoré máte spojené s rodinným domom. Bytový tehlový dom bol postavený v roku 1967. Je zateplený, má novú strechu a obnovou si prešli aj vnútorné priestory bytovky. Vrátane pivničných plastových okien. Nachádza sa na vyvýšenom prízemí. Je orientovaný SV a JZ. Samotný byt bol rekonštruovaný v roku 2018 /elektroinštalácia, podlaha, dvere, radiátory..../. Hneď po otvorení dverí sa nachádza kúpeľňa. V nej nájdete sprchovací kút, wc, práčku a priestor vypĺňa kúpeľňový nábytok.  

Cez chodbu sa Vám otvorí pekný priestor do obývačky. K dispozícii je káblová tv a internet. Hneď  vedľa je spálňa. Cez spálňu sa dostanete do ďalšej izby. Vstup do nej je aj z chodby. Táto chodba ponúka veľkorysý priestor pre kuchynský stôl, kde môžu príjemne sedieť štyri osoby. Na konci chodby je kuchyňa a oproti nej je vstup na loggiu, z ktorej si môžete vychutnať západ slnka. Má poctivých 4,5 m2. Byt sa dá prerobiť aj na 4 izbový.

Ďalším benefitom sú 3 pivnice s rozlohou necelých 30m2. Výhodou je nielen samostatné kúrenie, ale aj vlastný elektrický ohrev vody. V pivnici je dovedená aj externá vodovodná prípojka.

Ak si chcete zamajstrovať, k dispozícii máte malú dielničku s elektrickou prípojkou o rozlohe 18m2 a za ňou ďalších 20m2 vlastného už vybetónovaného priestoru. To však nie je všetko. Na svojom liste vlastníctva určite oceníte aj 148m2 vlastnej plochy, či polovičný podiel na 291m2 záhradke.

Pred domom si zaparkujete na vlastnom pozemku svoje autá.

Obchvat Trnavy je vzdialený len 2,5km a na diaľnicu to máte cca 8 minút.

videobhliadka: https://www.youtube.com/watch?v=A1jnZ2ICssg

Cena: 117.800

Presvedčte sa na vlastné oči.

Mgr. Ľuboš Choluj

0907932982

lubos@arete.sk

 Spoločnosť Areté real, s.r.o. nezodpovedá za správnosť, úplnosť  a presnosť informácií uvedených v tomto inzeráte, ktoré majú iba informatívny charakter !

Naša realitná kancelária Areté real, s. r. o.Vám ponúka v rámci ceny nehnuteľnosti:

-zmluvy autorizované advokátom

-zabezpečenie vyhotovenia kúpno predajných zmlúv, návrhu na vklad do katastra a ďalšej potrebnej zmluvnej dokumentácie

-úhradu poplatku za podanie návrhu na vklad vlastníckeho práva do katastra

-úhrady poplatku za overenie podpisov na kúpnych zmluvách

-úhradu správnych poplatkov za výpis z listu vlastníctva

Ponúkame Vám ďalej BEZPLATNÉ HYPOTEKÁRNE PORADENSTVO, kde Vám náš hypotekárny špecialista zariadi výber najvýhodnejšieho modelu financovania pre Vašu nehnuteľnosť, spojeného s kompletizáciou spracovania podkladov k žiadosti o úver a navyše máte v tomto prípade vypracovanie znaleckého posudku ZDARMA 

 

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po čiastočnej rekonštrukcii
Stavebný material:
neuvedené
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
1
Výťah:
nie
Pivnica:
nie
Parkovanie:
neuvedené
Terasa:
áno
Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.