VIVAREAL* ATRAKTÍVNY VEĽKÝ 3-izb. byt, výmera až 79 m2, lógia, kompletná rekonštrukcia, Na

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
79 m2

okres Trnava
Trnava
Na Hlinách
pred 15 dňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 9 dňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame na predaj veľký a atraktívny 3-izbový byt s výmerou až 79,16 m2 plus 3 m2 loggia z kuchyne. Byt je kompletne prerobený, nová elektrika v celom byte, voda, plyn, kúrenie, podlahy, sadrokartóny, stierky, bezpečnostné dvere ADLO, nové interiérové dvere v celom byte. Na západnej strane vonkajšie rolety v dvoch izbách.

Byt sa predáva čiastočne zariadený - Kuchynská linka vyrobená na mieru aj so spotrebičmi vstávaná rúra , sporák, umývačka riadu. Veľké vstavané skrine v chodbe a spálni.

Bytový dom je tiež po rekonštrukcii, v rámci ktorej bolo realizované zateplenie obvodového plášťa, rekonštrukcia strechy, výmena rozvodov a výmena výťahu.

Byt sa nachádza v lokalite s dobrou dostupnosťou do centra cca 15 min. a s výbornou občianskou vybavenosťou: ZŠ, MŠ, Malé Tesco, nákupné centrá, malé predajne a služby vrátane lekárne. Rýchle napojenie na diaľničný obchvat D1 a R1.

Kúpa je možná aj na H.Ú. s ktorého vybavením Vám rád pomôže náš exkluzívny certifikovaný finančný poradca.

Cena: 182 580,-€ vrátane služieb a provízie

SNAŽÍTE SA PREDAŤ SVOJU NEHNUTEĽNOSŤ A NEDARÍ SA VÁM? Hľadáte a neviete nájsť tú, ktorá bude vyhovovať práve Vám? Kontaktujte nás, profesionálov, a my Vám s radosťou pomôžeme. Poradenstvo, obhliadky, vybavenie hypotekárneho úveru a inzercia je v našej kancelárii zdarma. Cena ktorú uvádzame v našich inzerátoch je vždy pre klienta konečná, vrátane služieb a provízie našej realitnej kancelárie.

V našej realitnej kancelárii zabezpečuje vypracovanie zmlúv zazmluvnená advokátska kancelária.

Pri kúpe a predaji Vám zabezpečíme kompletný servis od obhliadok až po spracovanie zmlúv, návrhov na vklad vlastníckeho práva do Katastra nehnuteľností, vybavenie hypotekárneho úveru a prevod nehnuteľnosti.

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po kompletnej rekonštrukcii
Stavebný material:
neuvedené
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
1
Výťah:
áno
Pivnica:
neuvedené
Parkovanie:
neuvedené

Na mape: VIVAREAL* ATRAKTÍVNY VEĽKÝ 3-izb. byt, výmera až 79 m2, lógia, kompletná rekonštrukcia, Na

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.