Prenájom 1iz. s loggiou bytu po rekonštrukcii v Trnave

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
35 m2

Poschodie:  
8. / 8

okres Trnava
Trnava
Gen.Goliana
pred 5 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 26 dňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Leaders&Partners s.r.o. pobočka Trnava ponúka na prenájom 1-izbový byt so zasklenou loggiou po kompletnej rekonštrukcii v Trnave

Nehnuteľnosť sa nachádza v zateplenom bytovom dome na 8./8 poschodí s novým výťahom. Podlahová plocha bytu je 35m2 + loggia. K bytu prislúcha aj pivnica.

Dispozične byt pozostáva zo vstupnej chodby , kúpeľňa s vaňou a toaletou , kuchyňa s jedálenským stolom a výstupom na zasklenú loggiou , obývacia miestnosť .

Byt sa prenajíma kompletne zariadený. Vybavenie bytu tvorí nábytok , kuchynská linka , práčka , chladnička , sporák , jedálensky stôl , klimatizácia , posteľ , skriňa, televízor.

V blízkosti bytového domu sa nachádza Lidl , OC Island , zástavka MHD, lekáreň. Parkovanie je možné priamo pred bytovým domom.

Mesačný nájom je vo výške 500€ vrátane energií , internetu a TV. Domáce zvieratá sú povolené a byt je vhodný pre maximálne 2 osoby. Pri podpise nájomnej zmluvy sa platí 1x depozit a 1x poplatok pre RK.

Kontakt na makléra:

jakub.krc@lpreality.sk

0918594880

Širokú ponuku nehnuteľností vo Vašom meste, ktoré ste zatiaľ neobjavili, nájdete v aplikácii In The City. Stiahnuť si ju môžete cez vyššie uvedený link alebo QR kód, ktorý nájdete medzi fotografiami nehnuteľnosti.

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po kompletnej rekonštrukcii
Stavebný material:
neuvedené
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
1
Výťah:
áno
Pivnica:
nie
Parkovanie:
neuvedené
Klimatizácia:
áno

Na mape: Prenájom 1iz. s loggiou bytu po rekonštrukcii v Trnave

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.