VIVAREAL* REZERVOVANÝ! 3 izb. byt, výmera až 70 m2, loggia, rekonštrukcia, zateplený bytový do

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
70 m2

okres Trnava
Trnava
Gen.Goliana
pred 65 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 56 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame na predaj 3-izbový byt v OV v Trnave na ulici Gen. Goliána. Byt sa nachádza v zateplenom nízkopodlažnom bytovom dome bez výťahu na 3/3 poschodí.

Dispozične pozostáva z veľkej vstupnej chodby, 3 samostatných neprechodných izieb, kuchyne, kúpeľne, samostatného WC a loggie. Výmera bytu je 70 m2.

By bol v roku 2015 zrekonštruovaný, má plastové okná, murované jadro, obklady, dlažby a sanitu v kúpeľni a WC, vymenené rozvody v stupačke, v chodbe a v kuchyni je na podlahe dlažba. V kuchyni na mieru robená kuchynská linka. Nízke mesačné náklady FO+ Služby 136,-€.

K bytu je veľká pivnica s oknom 8 m2.

Lokalita má kompletnú občiansku vybavenosť, základná škola, materská škola, pošta, lekáreň, detské ihriská, mestská autobusová doprava. Výborné napojenie na R1 a D1.

Cena nehnuteľnosti: 135 000,- EUR vrátane služieb a provízie RK

SNAŽÍTE SA PREDAŤ SVOJU NEHNUTEĽNOSŤ A NEDARÍ SA VÁM? Hľadáte a neviete nájsť tú, ktorá bude vyhovovať práve Vám? Kontaktujte nás, profesionálov, a my Vám s radosťou pomôžeme. Poradenstvo, obhliadky, vybavenie hypotekárneho úveru a inzercia je v našej kancelárii zdarma. Cena ktorú uvádzame v našich inzerátoch je vždy pre klienta konečná, vrátane služieb a provízie našej realitnej kancelárie.

V našej realitnej kancelárii zabezpečuje vypracovanie zmlúv zazmluvnená advokátska kancelária.

Pri kúpe a predaji Vám zabezpečíme kompletný servis od obhliadok až po vybavenie hypotekárneho úveru certifikovaným finančným poradcom, spracovanie zmlúv, návrhov na vklad vlastníckeho práva do Katastra nehnuteľností, a prevod nehnuteľnosti.

LOKALITA: kompletná občianska vybavenosť = ZŠ, MŠ, ihriská, zdravotné stredisko, potraviny, nákupné stredisko, pošta, autobusová a železničná stanica (10 min. pešo).

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po čiastočnej rekonštrukcii
Stavebný material:
neuvedené
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
1
Výťah:
neuvedené
Pivnica:
neuvedené
Parkovanie:
neuvedené

Na mape: VIVAREAL* REZERVOVANÝ! 3 izb. byt, výmera až 70 m2, loggia, rekonštrukcia, zateplený bytový do

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.