1izb. byt Š.Moyzesa

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
40 m2

okres Trnava
Trnava
Š.Moyzesa
pred 11 dňami
Vložené na TRH.sk:  

včera
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Leaders&Partners s.r.o. pobočka Trnava ponúka na prenájom 1-izb. byt v Trnave

Ponúkam na prenájom veľký 1-izb byt (40m2) s balkónom (4,2m2), parkovacím miestom v krytej podzemnej garáži, s pivničnou kobkou (3m2) v lukratívnej časti Trnavy. Byt sa nachádza na prvom poschodí s výťahom, v pasívnej novostavbe Zelené Átrium s unikátnym spôsobom chladenia a kúrenia na ulici Štefana Moyzesa, v časti Spiegelsal. Byt je kompletne zariadený. K dispozícií je spiaci kút s polohovateľnou posteľou, rozkladacím gaučom, kuchynská linka s elektrospotrebičmi (rúra,šporák…), hrnce, taniere, poháre, práčka, televízor, elektrické rolety, vstavana skrina s posuvnými dverami, zrkadlom a dostatkom uložného priestoru pre vaše veci… K bytu prislúcha 1x veľké, vyhradené parkovacie miesto v podzemnej garáži s bránou na diaľkové ovladánie, prístup na súkromnú, zelenú terasu s grillom, prístup do spoločenskej miestnosti, predzáhradka s ihriskom. Pod BD je lekáreň, kaderníctvo, packeta…Byt sa nachádza v skvelej lokalite na skok do krásneho, historického centra Trnavy. Kompletná občianska vybavenosť v okolí a možnosť športového vyžitia v rekreačnej oblasti Kamenáč.

Bývanie je pre 1 max. 2 osoby bez zvierat, k nasťahovaniu voľný ihneď. V byte doposiaľ nikto nebýval, takže budete prvým nájomcom.

Mesačný nájom s parkovacím miestom, energiami (elektrina, voda, kúrenie) je 630€

Vrátny depozit vo výške jednomesačného nájmu 630€.

Poplatky za sprostredkovanie zmluv a obchodu pre rk 600eur

Kontakt:

nicolas.voscinar@lpreality.sk

0944 755 735

Širokú ponuku nehnuteľností vo Vašom meste, ktoré ste zatiaľ neobjavili, nájdete v aplikácii In The City. Stiahnuť si ju môžete cez vyššie uvedený link alebo QR kód, ktorý nájdete medzi fotografiami nehnuteľnosti.

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Nový
Stavebný material:
neuvedené
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
0
Výťah:
nie
Pivnica:
nie
Parkovanie:
neuvedené

Na mape: 1izb. byt Š.Moyzesa

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.