VIVAREAL* KRÁSNY BYT! 3 izb. byt, balkón, kompletná rekonštrukcia, zariadený, záhradka, Trnava

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
66 m2

okres Trnava
Trnava
pred 56 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 51 tyždňami
Aktualizované:  
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame na predaj krásny 3-izbový byt s balkónom v OV v obci Voderady medzi Trnavou (16 km) a Sencom (21km). Byt sa nachádza v zrekonštruovanom 3 podlažnom zateplenom bytovom dome, v ktorom je len 6 bytov.

Dispozične pozostáva byt zo vstupnej chodby, obývacej izby prepojenej s kuchyňou, dvoch samostatných izieb, kúpeľne s vaňou a presvetlenej oknom, samostatného WC a balkónu. Výmera bytu je 66,11m2 + balkón.

Je po kompletnej rekonštrukcii, plastové okná, nové obklady, dlažby, sanita v kúpelni a WC, plávajúce podlahy v celom byte, interiérové dvere s obložkovými zárubňami, 2x skriňa roldoor v chodbe a v spálni. V kuchyni na mieru robená kuchynská linka, v obývacej izbe je klimatizácia.

Byt sa predáva čiastočne zariadený / po dohofe aj kompletne/ , má vlastný samostatný plynový kotol na UK a prípravu TÚV, filter na vodu v byte, aj v bytovke.

K bytu prislúcha pivnica, záhradka, aj priestor pre bicykle. Parkovanie je pred bytovkou, vedľa ktorej je športové ihrisko, aj fitness.

Bytový dom sa nachádza neďaleko veľmi pekne zrekonštruovaného kaštieľa a v blízkosti parku (cca 7 min pešou chôdzou).

Voderady sa vyznačujú dobrou občianskou vybavenosťou vrátane škôl, škôlok a ihrísk, kostol, obchody, ale medzi veľké lákadlá patrí aj rozľahlý park a nádherný zrekonštruovaný kaštieľ. Výhodou je blízkosť Trnavy a dostupnosť Bratislavy či Senca. Priame napojenie na diaľnicu D1,

Cena: 155 000,- Euro vrátane služieb a provízie

SNAŽÍTE SA PREDAŤ SVOJU NEHNUTEĽNOSŤ A NEDARÍ SA VÁM? Hľadáte a neviete nájsť tú, ktorá bude vyhovovať práve Vám? Kontaktujte nás, profesionálov, a my Vám s radosťou pomôžeme. Poradenstvo, obhliadky, vybavenie hypotekárneho úveru a inzercia je v našej kancelárii zdarma. Cena ktorú uvádzame v našich inzerátoch je vždy pre klienta konečná, vrátane služieb a provízie našej realitnej kancelárie.

V našej realitnej kancelárii zabezpečuje vypracovanie zmlúv zazmluvnená advokátska kancelária.

Pri kúpe a predaji Vám zabezpečíme kompletný servis od obhliadok až po vybavenie hypotekárneho úveru certifikovaným finančným poradcom, spracovanie zmlúv, návrhov na vklad vlastníckeho práva do Katastra nehnuteľností, a prevod nehnuteľnosti.

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Nový
Stavebný material:
neuvedené
Forma vlastníctva:
neuvedené
Počet balkónov / loggií:
1
Výťah:
neuvedené
Pivnica:
neuvedené
Parkovanie:
neuvedené
Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.