Kontaktné údaje

VIVAREAL, s.r.o.

Radlinského 6

917 01 Trnava

Meno:
Ing. Ivo Foltín
Telefón:
0905 246 246
Mobil:
0905 246 246
E-mail:
ID ponuky:
AR-0021-103071

ˇVIVAREAL* VYHĽADÁVANÁ LOKALITA! 2 izb. byt, balkón, výmera 51 m2, balkón, REKONŠTRUKCIA, s

148 000
Plocha:  
51 m2

okres Trnava
Trnava
Spartakovská
pred 7 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 3 dňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame na predaj krásny a moderný 2 izbový byt vo výbornej a vyhľadávanej lokalite sídlisko Družba, na Spartakovskej ulici. Byt sa nachádza v zateplenom bytovom dome na 8/12 poschodí s bezbariérovým prístupom, dvomi výťahmi. Úžitková plocha bytu je 51 m2.

Bytový dom je po rekonštrukcii, v rámci ktorej bolo realizované zateplenie obvodového plášťa, oprava strechy, výmena rozvodov, výmena výťahov, kamerový systém.

Dispozične pozostáva byt zo vstupnej chodby, samostatného WC, kúpeľne s priestranným sprchovým kútom, obývacej izby spojenej s kuchyňou, samostatnej spálne a balkónu. Byt je klimatizovaný.

V byte bola realizovaná kompletná a kvalitná rekonštrukcia. V celom byte sú plastové okná, nová elektroinštalácia, murovaná kúpeľňa a WC, nové obklady, dlažby a sanita, plávajúce podlahy, znížene sadrokartónové stropy a kvalitné LED osvetlenie. V spálni a na chodbe sú vstavané skrine. V kuchyni je na mieru robená kuchynská linka so vstavanými spotrebičmi + ostrovček.

Byt sa predáva čiastočne zariadený - po dohode. Nízke mesačné náklady, FO + služby 120,-Euro.

K bytu prislúcha aj pivnica. Pred bytovým domom je bezproblémové rezidentské parkovanie.

Bytový dom sa nachádza v lokalite s najvyššou a kompletnou občianskou vybavenosťou, s rýchlou dostupnosťou do centra mesta, železničnej a autobusovej stanice.

V blízkosti je MŠ, základná škola, stredné školy, Poliklinika Družba, zastávka MHD, BILLA, ZOC CITY ARENA, McDonald’s, zimný štadión, Kaufland, Lidl, kúpalisko Castiglione, športový areál Lokomotívy a fitness centrum.

Jednoduché a rýchle napojenie na obchvat a diaľnicu D1/R1.

Cena: 148 000,-Euro vrátane služieb a provízie

SNAŽÍTE SA PREDAŤ SVOJU NEHNUTEĽNOSŤ A NEDARÍ SA VÁM? Hľadáte a neviete nájsť tú, ktorá bude vyhovovať práve Vám? Kontaktujte nás, profesionálov, a my Vám s radosťou pomôžeme. Poradenstvo, obhliadky, vybavenie hypotekárneho úveru a inzercia je v našej kancelárii zdarma. Cena ktorú uvádzame v našich inzerátoch je vždy pre klienta konečná, vrátane služieb a provízie našej realitnej kancelárie.

V našej realitnej kancelárii zabezpečuje vypracovanie zmlúv zazmluvnená advokátska kancelária.

Pri kúpe a predaji Vám zabezpečíme kompletný servis od obhliadok až po vybavenie hypotekárneho úveru certifikovaným finančným poradcom, spracovanie zmlúv, návrhov na vklad vlastníckeho práva do Katastra nehnuteľností, a prevod nehnuteľnosti.

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po kompletnej rekonštrukcii
Stavebný material:
neuvedené
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
1
Výťah:
áno
Pivnica:
neuvedené
Parkovanie:
neuvedené

Na mape: ˇVIVAREAL* VYHĽADÁVANÁ LOKALITA! 2 izb. byt, balkón, výmera 51 m2, balkón, REKONŠTRUKCIA, s

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.