Komfortný byt s úžasným výhľadom na Tatry

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
57 m2

okres Kežmarok
Veľká Lomnica
pred 51 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 45 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

PREDMET PONUKY

Ponúkame vám na predaj 2 izbový zariadený komfortný byt s výhľadom na Lomnický štít s rozlohou 57 m2.

DISPOZÍCIA

Vo vstupnej chodbe sa nachádza šatník s úložným priestorom, samostatné WC a kúpeľňa so sprchovým kútom. Z chodby je vstup do obyvačky prepojenej s kuchyňou. Kuchyňa je vybavená elektrickou varnou doskou, chladničkou, umývačkou riadu a tiež je plne vybavená kuchynskými potrebami. Z obývačky je vstup do spálne s manželskou posteľou a úložným priestorom.

Možnosť bezplatného parkovania je na parkovisku pred domom.

V bytovom dome sa nachádza wellness s nádherným panoramatickým výhľadom. Rodičia s deťmi ocenia detský kútik. Na recepcii je možnosť zakúpiť si alko, nealko, kávu a iné drobnosti, prípadne využiť ponuku služieb.

LOKALITA

Byt sa nachádza podhorskej oblasti pod Tatrami v rezorte Apartmány Lomnica. Priestor okolia domu ponúka relax pri jazierku, či aktívny pohyb na tenisovom kurte, prípadne oboje spolu grilovaním v altánkoch pri jazierku alebo pred domom, kde sa nachádza aj detské ihrisko. Možnosť posedenia/pikniku pri jazierku s výhľadom na tatranské štíty dodávajú bývaniu pohodovú atmosféru. Pre aktívny relax sú tu možnosti vyraziť na štíty, plesá, vodopády, aquaparky, turistické trasy, či za kultúrou ...

Rezort je dostupný blízko z diaľnice z Popradu 8km, pričom v Poprade sa nachádza letisko Poprad -Tatry.

Tatranská Lomnica ( 8km ) - turistické trasy, lyžiarske stredisko, Lomnický štít, Poprad Aqua City ( 9km), Starý Smokovec - Hrebienok (12km) - historická oblasť Vysokých Tatier, turistické trasy, chaty vodopády, Slavkovský štít, Slovenský raj (25km ), Bachledova dolina (25km) - turistické trasy, lyžiarske stredisko, Spišský hrad (30km), Štrbské pleso (35km) - turistické trasy, lyžiarske stredisko, golfové ihrisko Black Stork Golf Resort (2km), THERMAL PARK VRBOV ( 9km)

ODPORUČENIE MAKLÉRA

Rezort ponúka možnosť správy a prenájmu bytov s poskytnutím kompletných služieb, pričom má majiteľ možnosť využívať relax a pohodlie aj pre svoje potreby. Možnosti zimných aj letných športov sú tu nekonečné a zdravý horský vzduch je výborným prostriedkom na silnú imunitu a kyslík pre pľúca.

CENA je 169 000 eur. Ponúkame kompletný právny servis, v prípade záujmu Vám pomôžeme so zabezpečením financovania kúpy nehnuteľnosti.

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Nový
Stavebný material:
neuvedené
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
0
Výťah:
nie
Pivnica:
nie
Parkovanie:
neuvedené

Na mape: Komfortný byt s úžasným výhľadom na Tatry

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.