HALO reality - Predaj, trojizbový byt Žiar nad Hronom, Etapa - ZNÍŽENÁ CENA

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
84 m2

Poschodie:  
4. / 5

okres Žiar nad Hronom
Žiar nad Hronom
Žiar nad Hronom
pred 48 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 45 tyždňami
Aktualizované:  
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame Vám na predaj veľký 3,5 izbový byt v tichej lokalite v Žiari nad Hronom, v blízkosti Sociálnej poisťovne. Podlahová plocha bytu je 84,66 m2, k bytu prislúcha väčšia murovaná pivnica. Nachádza sa v panelákovom zateplenom bytovom dome, poschodie 4/5, len 2 bytové jednotky na jednom poschodí, s novým výťahom.

Byt sa ponúka po čiastočnej rekonštrukcii vykonanej v r. 2005 a má vymenené stúpacie rozvody.

Byt je momentálne neobývaný, teda kúpou je ihneď dostupný k bývaniu.

Parkovanie je verejné na parkovisku cez cestu od bytového domu, prípadne v susedstve na stráženom parkovisku za poplatok.

V cene ja zahrnutá aj cena za spoluvlastnícky podiel na pozemku pod bytovým domom.

Nízke mesačné náklady 150 €/mesiac + elektrina, plyn.

------

DISPOZÍCIA:

Byt pozostáva zo vstupnej chodby, zo samostatného šatníka s oknom, z obývacej izby, zo spálne, z detskej izby, z kuchyne, z kúpeľne s vaňou a sprchovacím kútom a samostatnej toalety s umývadlom. Vstupná chodba rozdeľuje obytné miestnosti na nepriechodzie izby. Vedľa vchodových bezpečnostných dverí je vstup do šatníka. Oproti vstupu sa nachádza obývacia izba a detská izba. Po pravej strane vstupnej chodby sa nachádza spálňa a po ľavej strane sa oblúkovým otvorom vchádza do kuchyne. Z kuchyne sa skladacími harmonikovými dverami vchádza do samostatnej murovanej kúpeľne s vaňou, so sprchovacím kútom a priestorom na umiestnenie práčky a s umývadlom. Pri vchodových dverách po ich ľavej strane sa nachádza samostatná murovaná toaleta s umývadlom.

Byt je príjemný, teplý, útulný.

------

STAV a ZARIADENIE:

Byt sa predáva bez zariadenia, ale je to na dohode s majiteľom.

Byt prešiel v r. 2005 čiastočnou rekonštrukciou pozostávajúca vo výmene okien za plastové so žalúziami, vo výmene stúpacích rozvodov, bezpečnostné dvere, v troch izbách sú laminátové podlahy /pod nimi sú pôvodné drevené stromčekové parkety/, na chodbe a v kuchyni je sivo zelenkastá keramická dlažba s jemným vzorom, na toalete sú vymenené interiérové dvere v bielej farbe, čo vytvára pekný súlad s keramickou dlažbou a keramickým obkladom na stenách kúpeľne a toalety, pekným detailom kúpeľne sú aj murované poličky. V kuchyni je kuchynská linka s lesklým dekorom na dvierkach a je predĺžená príručným stolíkom, na stene je keramický obklad, vybavením kuchyne je kombinovaný sporák a dres. Na stenách sú stierky vo všetkých izbách a steny sú namaľované v pestrých letných farbách.

Bytový dom disponuje 1 hliníkovými vchodovými dverami situovanými od cesty a sú vybavené elektrickým vrátnikom a kamerovým systémom, novým veľkým výťahom, vymenené plastové okná na schodisku a v spoločných priestoroch pivníc, spoločné priestory bytového domu prešli pred nedávnom v r. 2015 úplnou rekonštrukciou /zateplený strop v spoločných priestoroch aj v pivniciach/.

Energetický certifikát nebol predložený.

------

LOKALITA:

Výborná lokalita v Žiari nad Hronom. Kompletná občianska vybavenosť v dosahu 5 minút peši - škola, škôlka, obchody (Jednota, Billa, Tesco, Lidl, Kaufland), reštaurácie, úrady, banky, ihriská, nemocnica, kostol, plaváreň, pošta. Veľkou výhodou je príjemné prostredie.

------

CELKOVÉ HODNOTENIE:

Príjemný bytový dom po kompletnej rekonštrukcii exteriér - interiér, s novým veľkým výťahom a pekné prostredie je bonus.

Byt je priestranný a je vhodný pre všetky vekové kategórie.

Ak Vás ponuka oslovila srdečne Vás pozývam na obhliadku.. Bližšie informácie Vám radi poskytneme na telefónnom čísle 0907 979 935 alebo na anezkacurillova@haloreality.sk. ID ponuky: ŽH-62423.

Cena za nehnuteľnosť je KONEČNÁ, vrátane provízie, právneho servisu zabezpečeného advokátom, poradenstva, základného správneho poplatku na katastri a hypotekárnych služieb (viac na našej webovej stránke).

U NÁS MÁTE ISTOTU: --------------------------------------------------------

- prvotriedny servis a služby po celom Slovensku, predávali sme už viac ako 60 000 NEHNUTEĽNOSTÍ

- na našom webe nájdete už viac ako 4 100 referencií aj s fotkami našich spokojných klientov

- pre vašu bezpečnosť sme nestranná strana pri prevode nehnuteľnosti

- profesionálne obhliadky s pravidelne preškolovanými profesionálnymi maklérmi

- už vo väčšine lokalít robíme aj 3D skeny, videoobhliadky a pôdorysy nehnuteľnosti

- inzerujeme na viac ako 200 portáloch

- zmluvy garantované právnikom, dohľad nad prevodom nehnuteľnosti podľa zákona

- poradíme vám ako najlepšie predať/kúpiť nehnuteľnosť

- bezplatné hypotekárne služby našich partnerov na mieru a s najlepšími podmienkami

- pre vašu bezpečnosť sme členom ZDRUŽENIA REALITNÝCH KANCELÁRIÍ SLOVENSKA - ZRKS

-----------------------------------------------------------------------------

Nehnuteľnosť predávate jeden/dvakrát za život, nechajte to na profesionálov v realitách, ktorým DÔVERUJÚ TISÍCE PREDÁVAJÚCICH PO CELOM SLOVENSKU - u nás nájdete skoro 1 000 aktuálnych ponúk.

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po čiastočnej rekonštrukcii
Stavebný material:
Panel
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
0
Výťah:
áno
Pivnica:
áno
Parkovanie:
neuvedené
Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.