**REZERVOVANÉ** Na predaj 1 izbový byt vo Zvolene, ul. M. Bazovského

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
36 m2

okres Zvolen
Zvolen
pred 12 dňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 5 dňami
Aktualizované:  
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

XEMAR (xemar8@xemar.sk alebo 0907 895 125) ponúka na predaj 1 izbový byt v okrajovej časti sídliska Môťová, ul. M. Bazovského, Zvolen. Byt sa nachádza na 1./5 poschodí v moderne prerobenom bytovom dome. Byt má rozlohu 36,10 m2. K bytu prislúcha veľká pivnica a parkovacie miesto (parkovacia karta).

Byt prešiel pred rokom príjemnou rekonštrukciou. Murované jadro, nové kvalitné drevené podlahy. Nová kuchynská linka, robená na mieru, nové spotrebiče, celý byt je vymaľovaný na bielo. Pôsobí veľmi príjemne, je slnečný, veľký, a kompletne zariadený.

Čo sa týka bytového domu, tiež prešiel aktuálne rekonštrukciou, ako exteriér domu tak aj interiér. Zovňajšok bytového domu je riešený modernou škandinávskou odvetránou fasádou, ktorá je oveľa lepšia a praktickejšia ako bežné fasády, je tvorená oceľovou podkonštrukciou a kvalitným keramickým obkladom s min 100 ročnou životnosťou. Bytový dom má výbornú polohu, je obklopený zeleňou, s dostatkom súkromia a množstvom parkovacích miest prislúchajúcicich len k danému bytovému domu (bezproblémové parkovanie).

 Neváhajte a dohodnite si obhliadku ešte dnes. Viac na t. č. 0907 895 125 alebo xemar8@xemar.sk

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
neuvedené
Stavebný material:
neuvedené
Forma vlastníctva:
neuvedené
Počet balkónov / loggií:
neuvedené
Výťah:
neuvedené
Pivnica:
neuvedené
Parkovanie:
neuvedené
Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.