DOČASNE ZNÍŽENÁ CENA : Pôvodné gazdovstvo v peknom prostredí polosamoty lazov

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
50 m
2
Plocha pozemku:  
60923 m
2
okres Lučenec
Ábelová
pred 49 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 7 dňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Vo výhradnom zastúpení majiteľa ponúkame na predaj pôvodné gazdovstvo na pokojnom mieste polosamoty pri Ábelovej. Vedie k nemu spevnená asfaltová komunikácia . Gazdovstvo sa rozprestiera na pozemku o výmere viac než 1300 m2, prislúchajú k nemu záhrady o výmere cca 3700 m2 a poľnohospodárska pôda o výmere viac než 5,9 ha. Cca 5,7 ha je v bezprostrednej blízkosti domu.

Na dvore leží menší rodinný dom, postavený z kameňa. Má zavedenú elektrinu. Voda do domu nie je zavedená. Dom je tvorený presklennou chodbou a dvoma miestnosťami, v jednej z nich sú priznané stropné hrady. Dom je v pôvodnom stave, nutná kompletná rekonštrukcia. Strecha je škridlová, nezateká. Na dom nadväzuje hospodárska časť tvorená skladmi a pajtou. Súčasťou dvora je aj priestranná hospodárska budova, na ktorej bola zhodená pôvodná strecha, urobené nosníky a dočasne zakrytá preglejkami. V susedstve nehnuteľnosti je len jeden dom, ktorý nie je trvalo obývaný. Nehnuteľnosť vhodná po rekonštrukcii na trvalé bývanie prípadne na vybudovanie farmy.

Okolie gazdovstva je tvorené lúkami pasienkami s blízkou dostupnosťou k lesu. Oblasť ponúka široké možnosti turistiky, cykloturistiky, poľovníctva, hubárčenia.

Vek stavby:
neuvedené
Typ objektu:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Pôvodný
Počet nadzemných podlaží:
neuvedené
Vyhotovenie domu:
Iný
Podpivničený:
nie
Verejný vodovod:
nie
Odpad:
Nie je
Plyn:
nie
Parkovanie:
neuvedené
Počet balkónov / loggií:
0
Elektrický prúd:
220V

Na mape: DOČASNE ZNÍŽENÁ CENA : Pôvodné gazdovstvo v peknom prostredí polosamoty lazov

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.