LEXXUS-PREDAJ 7i rodinná vila s bazénom, BA I.,Slávičie udolie, 896 m2

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
338 m
2
Plocha pozemku:  
896 m
2
Počet izieb:  
7 a viac-izbový dom
Bratislava
Staré Mesto
Slávičie údolie
pred 58 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 53 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Realitná kancelária LEXXUS ponúka na predaj 7 izbovú rodinnú vilu v slepej ulici s panoramatickým výhľadom na lesy a Rakúsko, katastrálne územie BA I.- Staré Mesto, ul. Slávičie údolie, výmera pozemku je 896 m2, zastavaná plocha 227 m2. Celková úžitková plocha je 410,42 m2, z toho 71,63 m2 terasy.

Stavebný materiál - tehla wienerberger 38 cm + zateplenie minerálnou vlnou Nobasil, kúrenie a príprava tepla - kondenzačný plynový kotol Buderus menený pred 5 rokmi + 7 ks solárnych panelov, strecha - kanadský šindel a fatrafol, betónové stropy, železobetónové vence, drevený krov, exteriérový bazén s protiprúdom, vonkajší altánok s krbom, pecou a grilom, vo svahu sa nachádza pivnica na víno a zeleninu, terasovité záhrady s rozmanitou flórou.

POPIS:

1.poschodie:

vstupná predsieň a komunikačná chodba, hosťovské WC, kuchynská časť- rohová kuchynská linka na mieru so vstavanými spotrebičmi, jedálenská časť, obývacia izba s krbom, hlavná spálňa s východom na terasu , šatník, kúpeľňa s WC, 2x terasa, schodisko.

2.poschodie:

pochôdzna galéria s pracovňou, 2x samostatná izba, kúpeľňa s WC, 2x terasa a balkón.

Prízemie ustúpené do záhrady:

denná miestnosť s krbom, veľká hosťovská izba so sociálnym zázemím , kúpeľňa s WC, východ do záhrady a k bazénu, terasa, technické miestnosti, vstup do priestrannej dvojgaráže (možnosť parkovania ďalších vozidiel na pozemku pred garážou).

Rodinná vila sa nachádza na kopci v najžiadanejšej lokalite Bratislavy, má výbornú polohu s priamym dopravným napojením na obchvat mesta, v blízkosti MHD, Galéria Cubicon , ZOO, Horský park, centrum mesta. Pocit súkromia Vám zabezpečí súkromná asfaltová prístupová cesta s nízkym počtom susedných nehnuteľností na danej ulici.

Výborný technický stav nehnuteľnosti, ktorá prešla rekonštrukciou zaručujú kvalitné stavebné aj interiérové materiály. Záhrada je členená na trávnatú časť s bazénom a originálne terasovité záhrady, kde sa nachádzajú naozaj pestré a udržiavané okrasné dreviny, stromy a ďalšia zeleň.

V prípade Vášho záujmu o ďalšie informácie o predmetnej nehnuteľnosti, pôdorysy, celkovú cenu respektíve obhliadku nás kedykoľvek kontaktujte.

100% právny stav, ihneď k dispozícii.

TOPPONUKA

Vek stavby:
neuvedené
Typ objektu:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po kompletnej rekonštrukcii
Počet nadzemných podlaží:
3
Vyhotovenie domu:
Tehlový / murovaný
Podpivničený:
áno
Verejný vodovod:
áno
Odpad:
Kanalizácia
Plyn:
áno
Parkovanie:
Na pozemku
Počet kúpeľní:
1
Spôsob kúrenia:
Lokálne plynové
Elektrický prúd:
220/380V
Terasa:
áno
Bazén:
áno
Klimatizácia:
áno
Internet:
áno

Na mape: LEXXUS-PREDAJ 7i rodinná vila s bazénom, BA I.,Slávičie udolie, 896 m2

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.