Novostavba zariadeného rodinného domu na Opálovej ul. v Jarovciach

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
99 m
2
Bratislava
Jarovce
pred 62 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 50 tyždňami
Aktualizované:  
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Novostavba rodinného domu na Opálovej ul. v Jarovciach. 4-izbový mezonet nachádzajúci sa v rodinnom dome s tromi bytovými jednotkami, o rozlohe 99m2 + terasa o výmere 15m2. K bytu prináležia dve parkovacie státia zahrnuté v cene a záhrada.

Na prízemí bytu sa nachádza veľkorysá obývačka spojená s kuchyňou s výstupom na terasu a záhradu. Kuchyňa je zariadená rakúskym nábytkom DANKUCHEN vrátane spotrebičov značky BOSCH vyššej triedy (digestor, parná rúra, rúra, umývačka riadu, chladnička, sklokeramická varná doska), obývačka je slovenskej výroby montovaná v roku 2022. Ďalej sa tu nachádza špajza, technická miestnosť s práčkou a toaleta s umývadlom. Na poschodí sa nachádzajú 3 samostatné izby. V spálni je osadená vstavaná skriňa a kingsize posteľ s elektricky polohovateľným roštom. V pracovni a na chodbe sú ďalšie vstavané skrine poskytujúce dostatok úložného priestoru. Na poschodí sa tiež nachádza veľká kúpeľňa s tepelne izolačnou vaňou, dve umývadlá, termostatické ventily (sprcha, vaňa), toaleta.

Podlahové teplovodné kúrenie v celom byte. Plynový kondenzačný kotol. Veľmi nízke mesačné náklady, cca 80 EUR pre trojčlennú rodinu (voda, kúrenie, elektrika). Drevené schody montované v roku 2021. Klimatizácia s dvoma internými SMART Wifi jednotkami SAMSUNG Windfree. Bezpečnostné kamery SAMSUNG. Poplašné zariadenie YALE so snímačmi pohybu vo všetkých izbách.

Záhradný domček (2.9 x 1.7m) s tepelne izolovanou strechou GARDEON montované v roku 2021.

Predzáhradka + 2 parkovacie státia. Záhrada s krytou terasou s drevoplastovým obkladom, vonkajšia elektrická markíza. Pri stavbe boli použité kvalitné stavebné materiály a dom spĺňa energetický certifikát A1.

Cena: 459.000 EUR (vrátane provízie za služby RK).

Kontakt: 0904 368 965 ; info@ipbreal.sk

Vek stavby:
neuvedené
Typ objektu:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Nový
Počet nadzemných podlaží:
neuvedené
Vyhotovenie domu:
Iný
Podpivničený:
nie
Verejný vodovod:
nie
Odpad:
Nie je
Plyn:
nie
Parkovanie:
neuvedené
Počet balkónov / loggií:
0
Terasa:
áno
Káblová TV:
áno
Internet:
áno
Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.