BA/JAROVCE - Zasnívajte sa: hausbót so zaparkovanou loďou v garáži

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
121 m
2
Plocha pozemku:  
1 m
2
Počet izieb:  
3-izbový dom
Bratislava
Petržalka - Stred
pred 54 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 49 tyždňami
Aktualizované:  
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Exkluzívne ponúkame na predaj zariadený 2 podlažný hausbót v Jaroveckom ramene. Tento kúsok raja sa nachádza v rámci mestskej časti Bratislava - Jarovce v tesnej blízkosti Petržalskej hrádze. Je kompletne pripravený na užívanie pre nového majiteľa. V uplynulej dobe bol hausbot čiastočne zrekonštruovaný, nanovo zateplený a bola vymenená nová drevená terasa okolo hausbótu. Ako bonus pre nového majiteľa sú aj 2 člny s motorom.

DISPOZÍCIA:

Jedná sa o 2 podlažný objekt zastrešený plechovou strechou. Na prízemnom podlaží sa nachádza vstup so zádverím + 42m2 obývacia izba s krbom, ktorý zabezpečuje rozvod tepla po celom hausbóte + kuchyňou so spotrebičmi (chladnička, sklokeramická varná doska) + samostatnou špajzou + kúpeľňa s WC a sprchovacím kútom. Veľkým benefitom je samostatná technická miestnosť s úložným priestorom na rybárske náčinie, bojler, kosačku a pod. Nachádza sa tu aj práčka. Na poschodí, na ktoré sa dostaneme dreveným schodiskom z prízemia, sa nachádzajú 2 samostatné priestranné spálne s úložným priestorom z ktorej 1 disponuje kúpeľňou spojenou s WC a sprchovacím kútom.

Výmera: hausbót 121,6m2 + 71m2 terasa okolo hausbótu + garáž pre čln

Technické špecifikácie:

Hausbót sa nachádza na oceľových rúrach, konštrukčný systém stavby je drevený.

Fasáda: drevo + zateplenie polystyrénom + omietka

Strecha: plechová

Okná: drevené eurookná + sieťky

Vykurovanie: krb na tuhé palivo + elektrické radiátory.

LOKALITA:

Nachádza sa na ostrove v Jaroveckej zátoke, priamo oproti Maríne. Ostrov je ideálny na trávenie odpočinku - možnosť chytania rýb priamo z hausbótu, alebo z brehu. V rámci ostrova sa nachádza na najlepšom mieste - ako jediný má k dispozícii vyvýšený pozemok, ktorý aj pri zvyšovaní hladiny ostáva nezatopený. Veľkou výhodou je takisto prístup na mólo z druhej strany ostrova - miesto na pristavenie lode, možnosť úpravy, rozšírenia možnosti rekreácie. Prístup k hausbótu je loďou, ktorú si viete zaparkovať vo vlastnej garáži. Ako jediný hausbót v Jaroveckej zátoke má k dispozícii aj garáž na parkovanie lode.

Vek stavby:
neuvedené
Typ objektu:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po kompletnej rekonštrukcii
Počet nadzemných podlaží:
2
Vyhotovenie domu:
Iný
Podpivničený:
áno
Verejný vodovod:
v blízkosti pozemku
Odpad:
neuvedené
Plyn:
neuvedené
Parkovanie:
neuvedené
Počet kúpeľní:
2
Spôsob kúrenia:
Lokálne palivové
Elektrický prúd:
220V
Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.