REZERVOVANÉ - PREDAJ 5izb. RD, GARÁŽ, ALTÁNOK - NOVÁ CENA !!! - KOMPLET REKONŠTRUKCIA

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
268 m
2
Plocha pozemku:  
365 m
2
Bratislava
Rača
pred 13 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 6 dňami
Aktualizované:  
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Hľadáte KOMPLETNE ZREKONŠTRUOVANÝ podpivničený RD s GARÁŽOU a krásnou ZÁHRADOU s ALTÁNKOM a TERASOU pre svoju rodinu?

Nechcete nič prerábať, zháňať majstrov, chcete rovno bývať a užívať si výhody bývania v RD v hlavnom meste?

Už nemusíte hľadať, tento RD je pripravený práve pre VÁS a Vaše NOVÉ BÝVANIE.

Ponúkame Vám ZATEPLENÝ TEHLOVÝ RODINNÝ DOM s vyvýšeným prízemím - 108 m2, obytným podkrovím 103 m2 a podpivničením 57 m2 - ideálny pre Vaše rodinné bývanie.

Do domu vchádzame cez svetlú vstupnú halu s odkladacím priestorom do otvoreného denného priestoru - priestrannej obývacej izby prepojenej s veľkou svetlou jedálňou. V jedálni máte dokonca priestranné rohové okno, ktoré krásne prepája interiér s exteriérom.

V dolnej obytnej zóne môžete mať aj krb pre chvíle pohody - je tu funkčný komín a priestor na krb - VIANOCE za veľkým rodinným stolom, kde sa zmestí celá rodina a v krbe praskajú polienka dreva.

Kuchyňa je plne vybavená všetkými elektrospotrebičmi, plynovou varnou doskou, úložnými priestormi, príjemné je veľké okno pri pracovnej doske.

Na prízemí sa nachádza izba/pracovňa/hosťovská izba - podľa Vášho využitia, kúpeľňa s veľkým sprchovým kútom, umývadlom, oknom, samostatná toaleta s umývadlom a oknom.

Po otvorenom schodišti sa dostaneme do obytného podkrovia, kde sú dve priestranné izby - spálňa a detská izba, kúpeľňa s vaňou, ďalšou toaletou, oknom, úložným priestorom, samostatný šatník a chodba.

Dom je z väčšej časti podpivničený - 57 m2 - chodba, kotolňa, práčovňa, dieľňa/fitko a skladové priestory - toto všetko máte v suteréne domu.

K domu patrí samostatná murovaná garáž aj s odkladacím priestorom na záhradné vybavenie.

Výhodou je ďalšia menšia samostatná pivnica, môže slúžiť ako vínna pivnica alebo ďalší skladovací priestor..

Prakticky celý rok, ale hlavne od jari do jesene, ale aj v zime - oceníte nádherný altánok s jedálenským posedením, oddychovou pohovkou, nábytkom a hlavne tu viete tráviť čas so svojou rodinou a priateľmi pri dobrom jedle. Altánok je osvetlený, je tu elektrina, keď chcete mať svoj Home Office vonku a byť na čerstvom vzduchu. Alebo len tak leňošiť...

Záhrada je vyrovnaná do roviny s okrasnými drevinami, bohatou kvetinovou výsadbou, viničom, bylinkami. Naozaj veľmi vkusne vysadené, treba vidieť.

Komplet nové oplotenie, brány, spevnené plochy, záhrada, altánok.

PARKOVANIE:

1 auto v garáži

1 auto vo dvore na spevnenej ploche

2 autá na ulici pred RD.

LOKALITA: veľmi dobrá občianska vybavenosť, školy - Spojená škola de la Salle, ZŠ Plickova. ZŠ Tbiliská, SOS Polygrafická, Gymnázium Hubeného, kultúra - Nemecký kultúrny dom, Amfiteáter Rača, šport - BMX klub Rača, Fitcentrum WM - Karate/Kickbox, Plavecká Akadémia Rača, zdravotné stredisko, lekáreň, výborné reštaurácie a kaviarne, OC Račan, Billa, Kaufland, VÚB, ČSOB, parky, detské ihriská...

KÚPOU VOĽNÝ, pripravený práve pre VÁS a VAŠE NOVÉ BÝVANIE - je po KOMPLETNEJ KVALITNEJ REKONŠTRUKCII r. 2019-2021.

Cena: 460 000 €

Suma je vrátane vypracovania kompletnej zmluvnej dokumentácie k predaju nehnuteľnosti, poplatkov u notára, poplatkov za vklad do katastra.

Neváhajte ma kontaktovať ohľadom BLIŽŠÍCH INFORMÁCIÍ a OBHLIADKY na tel. č. +421 915 417 374.

Rada Vás prevediem týmto krásnym, kompletne zrekonštruovaným rodinným domom s okrasnou aj úžitkovou záhradou, celoročne využívaným altánkom, garážou a vínnou pivnicou.

RK Nové bývanie Vám ponúka svoje dlhoročné skúsenosti v oblasti realitného poradenstva, kompletných právnych služieb súvisiacich s predajom a prenájmom nehnuteľností a tiež profesionálny prístup v oblasti financovania a poistenia aj tejto nehnuteľnosti.

Vek stavby:
neuvedené
Typ objektu:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po kompletnej rekonštrukcii
Počet nadzemných podlaží:
neuvedené
Vyhotovenie domu:
Iný
Podpivničený:
nie
Verejný vodovod:
nie
Odpad:
Nie je
Plyn:
nie
Parkovanie:
neuvedené
Počet kúpeľní:
2
Počet WC:
2
Počet balkónov / loggií:
0
Okná:
Plastové
Terén:
Rovina
Terasa:
áno
Šatník:
áno
Altánok:
áno
Vnútorný kozub:
áno
Posiľnovňa:
áno
Klimatizácia:
áno
Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.