Predaj vila na ostrove Mallorca, Calvia

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
262 m
2
Plocha pozemku:  
1322 m
2
Španielsko
pred 67 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 11 dňami
Aktualizované:  
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Leaders&Partners reality pobočka Bratislava Seberíniho Vám ponúka

na predaj

vilu nachádzajúcu sa na Costa de La Calma (Calvia) na ostrove Mallorca. Krásna vila orientovaná na juh so záhradou a bazénom, ako aj terasa pri bazéne s verandou a letnou obývacou izbou, kúpeľňa a posilňovňa, na hlavnom poschodí sa nachádza hala, 3 veľké spálne a dve.kúpeľne, jedna z nich v spálni so sprchovacím kútom a veľkou vaňou, obývacia izba so vstupom na terasu, garáž pre dve autá na prízemí. Dom je na pozemku o rozlohe 1 322 m2 a dom má podlahovú plochu262 m2.

If what you are looking for is tranquility, this is your home, a villa located in Costa de La Calma (Calvia), a beautiful south-facing villa with a garden and pool as well as a pool terrace with porch and summer living room, bathroom and gym, on the main floor there is a hall, 3 large bedrooms and two bathrooms, one of them en suite with a shower and a large bathtub, a living room with access to the terrace, a garage for two cars on the ground floor. The house is on a plot of 1,322m2 and the house has 262 m2 built.

https://www.inthecity.sk/registracia?kod=ITC2444

Širokú ponuku nehnuteľností vo Vašom meste, ktoré ste zatiaľ neobjavili, nájdete v aplikácii In The City. Stiahnuť si ju môžete cez vyššie uvedený link alebo QR kód, ktorý nájdete medzi fotografiami nehnuteľnosti.

Vek stavby:
neuvedené
Typ objektu:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po kompletnej rekonštrukcii
Počet nadzemných podlaží:
neuvedené
Vyhotovenie domu:
neuvedené
Podpivničený:
nie
Verejný vodovod:
nie
Odpad:
Nie je
Plyn:
nie
Parkovanie:
neuvedené
Počet balkónov / loggií:
0
Bazén:
áno
Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.