Rodinný dom s rozľahlým pozemkom, Bratislava Ružinov- Trnávka

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
110 m
2
Plocha pozemku:  
466 m
2
Bratislava
Ružinov
pred 63 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 48 tyždňami
Aktualizované:  
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Realitná kancelária STEP real s.r.o. Vám ponúka na predaj rodinný dom v pôvodnom stave s pozemkom o výmere 466 m2 (vrátane zastavanej plochy). Rodinný dom bol postavený okolo roku 1950. Dom bol čiastočne a postune rekonštruovaný, ale je potrebná kompletná a hĺbková rekonštruckia.

Dispozičné riešenie domu:

1x kuchyňa

4x izba

1x samostatná toaleta

2x kúpelňa

Mestská časť Bratislava- Ružinov ( územie Trnávka) je vyhľadávaná lokalita, nakoľko je tu kompletná občianska vybavenosť a všetko je dostupné mestskou hromadnou dopravou. Zástavka mestskej hromadnej dopravy je od domu približne 200 metrov. V okolí sa nachádza aj množstvo obchodov (Kaufland, Yeme, Farmárska tržnica a tiež aj nákupné centrum Avion). Okrem obchodov tu nájdete lekárne, základnú školu, materskú školu, reštaurácie, mestské parky s detskými ihriskami a veľa iného.

V prípade záujmu nás neváhajte kontaktovať. Najlepšia je osobná obhliadka nehnuteľnosti, kde sa oboznámite so stavom nehnuteľnosti a pozemkom.

Cena je 380 000 € , v ktorej je zahrnutá aj provízia pre realitnú kanceláriu.

Kontaktná osoba: Ing. Zlata Kuchárska Tel.: 0905 556 963 Cena zahŕňa: - kompletné poradenstvo a právny servis (vypracovanie: zmlúv o budúcej kúpnej zmluve, kúpnych zmlúv, návrhov na vklad ...) - Uhradíme notárske a katastrálne poplatky (vklad vlastníckeho práva do katastra nehnuteľností, overenie podpisov predávajúcich na kúpnej zmluve, zabezpečenie aktuálneho a originálneho listu vlastníctva, príp. katastrálnej mapy). V prípade financovania nehnuteľnosti prostredníctvom hypotekárneho úveru, zabezpečíme vypracovanie znaleckého posudku. Pomoc pri vybavovaní hypotekárnych úverov prostredníctvom zmluvných bánk. Spolupracujeme takmer so všetkými bankami.

Vek stavby:
neuvedené
Typ objektu:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Pôvodný
Počet nadzemných podlaží:
neuvedené
Vyhotovenie domu:
neuvedené
Podpivničený:
nie
Verejný vodovod:
nie
Odpad:
Nie je
Plyn:
nie
Parkovanie:
neuvedené
Počet balkónov / loggií:
0
Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.