Investičný pozemok s rodinným domom vo Vajnoroch

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
131 m
2
Plocha pozemku:  
1100 m
2
Bratislava
Vajnory
Roľnícka
pred 62 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 24 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame Vám na predaj pozemok zo starším domom v Bratislave mestskej časti Vajnory, ul. Roľnícka.

Dispozícia: Rodinný dom, ktorý stojí na kraji pozemku pri hlavnej ceste má rozlohu 131 m2 je v pôvodnom stave ( nutná rekonštrukcia, alebo zbúranie a stavba nového). Je kompletne podpivničený. Pozemok má takmer 1.100m2, je možné rozdeliť na dva stavebné pozemky. Na pozemku sa nachádzajú všetky inžinierske siete. Možnosť využitia aj na podnikateľské účely. K dispozícii je aj posudok odhadcu.

Lokalita: pozemok sa nachádza v centre Vajnor pri hlavnej ceste. Vajnory poskytujú kompletnú občiansku vybavenosť a spájajú život na dedine s možnosťou využívania života v meste. Možnosť využívania MHD a rýchle napojenie na diaľnicu. Sú mestskou časťou Bratislavy. Rozprestierajú sa pod Malými Karpatmi v nadmorskej výške 132-133 m n. m., na ploche s rozlohou 13,5 km2 a majú vyše 5.300 obyvateľov. Rozlohou a počtom obyvateľov patria medzi menšie mestské časti hlavného mesta Slovenska. Administratívne sú súčasťou okresu Bratislava III. V blízkosti mestskej časti sa nachádzajú Vajnorské jazerá, rozsiahla vodná plocha s čistou vodou, ktorá sa v posledných rokoch stala centrom kúpania aj Bratislavčanov. Vajnory sú tak tiež súčasťou Malokarpatskej vínnej cesty.

Cena pozemku: 290.000,- Eur. Pri rýchlom a serióznom jednaní možná dohoda. Neváhajte ma kontaktovať ohľadom bližších informácií a obhliadky. Tel: 0911 712 606

RK Nové bývanie Vám ponúka svoje dlhoročné skúsenosti v oblasti realitného poradenstva, kompletných právnych služieb súvisiacich s predajom a prenájmom nehnuteľností na celom Slovensku.

Vek stavby:
neuvedené
Typ objektu:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Pôvodný
Počet nadzemných podlaží:
neuvedené
Vyhotovenie domu:
neuvedené
Podpivničený:
nie
Verejný vodovod:
nie
Odpad:
Nie je
Plyn:
nie
Parkovanie:
neuvedené
Počet balkónov / loggií:
0

Na mape: Investičný pozemok s rodinným domom vo Vajnoroch

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.