✅DOM v cene POZEMKU, Rodinný dom na predaj POLOMKA

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
220 m
2
Plocha pozemku:  
1328 m
2
okres Brezno
Brezno
pred 54 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 46 tyždňami
Aktualizované:  
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

✅REZERVOVANÉ

Ak chcete stavať NOVÝ dom alebo chcete využiť len pôdorys pôvodnej stavby a z nej vytvoriť NOVÝ domov, tak neváhajte s rezerváciou. Registrujte sa teraz na obhliadku a spolu si prejdeme naše plány s modernizáciou tejto nehnuteľnosti. Neváhajte a zhodnoťte Vaše investície.

☑️Virtuálna 3D prehliadka Matterport súčasného stavu interieru domu ako aj fotodokumentácia je zdieľaná pre záujemcov na vyžiadanie.

Pre lepšiu predstavu s novým bývaním na tejto adrese sme pre Vás pripravili krátke video s možnosťou usporiadania pozemku TU: https://youtu.be/dVwSBbnNKAw

a krátku animáciu budúceho stavu TU: https://youtu.be/nzMzxrMfmZo

☑️ Uvádzame do predaja 4 a viac izbový rodinný dom so slnečnou a rozľahlou záhradou, vo výbornej lokalite, obec Polomka , ulica Ždiarska. Ako možnosť ponúkame modernizáciu podľa navrhovanej vizualizácie budúceho stavu. Samotný rodinný dom je možné kúpiť v stave pred alebo po rekonštrukcii za výhodných podmienok.

☑️Stavba z roku 1960 je suchá, primerane opotrebovaná veku, bez statického poškodenia, s hospodárskou budovou a humnom. Dom je umiestnený na vyvýšenom prízemí, čo zaručuje dobrú tepelnú izoláciu a s podpivničením v rozsahu 1/4 pôdorysu zastavanej plochy.

Samotná stavba je murovaná z tehly s hrúbkou 40cm, strecha je pôvodná krytina eternit s pôvodným krovom . Stropy sú taktiež pôvodné, celodrevenné. V minulosti bola realizovaná rekonštrukcia v rozsahu výmeny plastových okien, vchodových dverí, rozvodov elektroinštalácie, vody, kanalizácie a čiastočne boli vykonané aj stavebné práce.

Dom je napojený na siete technickej infraštruktúry - verejný vodovod, kanalizáciu a elektrickú energiu. Na hranici pozemku je aj rozvod STL plynu, stači si len požiadať o pripojenie.

V časti pôdorysu 1.PP je suterén zhruba s podlahovou plochou 40 m2, s murivom z monolitického betónu,

v časti 1.NP s podlahovou plochou 180 m2, s murivom tehla , v časti podkrovie momentálne neobývané, s možnosťou zvýšenia svetlej výšky , podľa požiadaviek nového vlastníka. K murovaným stavbám prináleží aj humno so zastavanou plochou 80m2.

Pozemky pod stavbou a záhrady sú právne vysporiadané, rovinaté, čiastočne oplotené a spolu tvoria jeden funkčný celok.

☑️CENA

I a ) V stave podľa popisu, bez novej rekonštrukcie je cena 29.990 Eur, parcela registra “C” KN parc. č. 1421 o výmere 544 m2.

I b ) V stave podľa popisu, bez novej rekonštrukcie , parcela registra “C” KN parc.1420/1, 1421, 1422 o výmere spolu 1328 m2 je cena dohodou.

☑️ POTREBUJETE PRED KÚPOU PREDAŤ VAŠU NEHNUTEĽNOSŤ?

Ak pri kúpe nehnuteľnosti potrebujete predať svoju inú nehnuteľnosť, tak ste na správnom mieste. Naša spoločnosť kupuje nehnuteľnosti priamo od ich majiteľov a dáva Vám tak slobodu pri zmene bývania. Vymeňte svoju starú nehnuteľnosť za novú.

☑️ Preverený právny a technický stav. Kúpu nehnuteľností je možné financovať hypotékou, ktorú Vám vybaví náš finančný špecialista úplne bezplatne. Spolupracujeme so všetkými bankami a preto Vám pripravíme hypotekárnu ponuku s výhodnými podmienkami. Náklady súvisiace s prevodom nehnuteľnosti, katastrálne (návrh na vklad vlastníckeho práva) a notárske poplatky, ako aj právny servis sú v našej réžii.

☑️ Nehnuteľnosti sa nachádzajú v obytnej zástavbe rodinných domov, v obľúbenej obci Polomka . Polomka leží na Horehroní v severovýchodnej časti Banskobystrického kraja. Od okresného mesta Brezna je vzdialená 19 km smerom na východ, Ski Tále len 29 km. Zo severu ju ohraničuje masív Nízkych Tatier, z juhu Slovenské Rudohorie. Takmer celé územie Polomky sa nachádza v národných parkoch Nízke Tatry a Muránska planina alebo v ich ochrannom pásme.

Pre tiché obytné prostredie, dobrú dostupnosť a blízkosť centra okresného mesta je v lokalite zvýšený záujem o kúpu nehnuteľností. Táto nehnuteľnosť ponúka okrem vízie výnimočného bývania aj zaujímavý investičný rozmer. Vzhľadom na jedinečnú lokalitu je táto ponuka v dnešnej dobe rastúcich úrokov, inflácie a celkovej neistoty ideálnym riešením na uloženie úspor. Pozemkov v Polomke je málo, nové sa nedevelopujú, a pritom dopyt je po nich silný, a to aj pri trhovej recesii. Preto si držia svoju hodnotu v čase, v našom prípade sa očakáva rast a to navyše bez akýchkoľvek režijných nákladov.

Neváhajte si objednať termín obhliadky aj cez víkendy.

☑️ PREČO KÚPIŤ NEHNUTEĽNOSŤ OD SPOLOČNOSTI ALLRISK ?

Nehnuteľnosti, ktoré sú ponúkané našou spoločnosťou do predaja sú s overeným právnym a technickým stavom.Obhliadky realizujeme každý kalendárny deň a odovzdať nehnuteľnosť sa môže prakticky ihneď .Pri modernizácii nehnuteľností kladieme dôraz na kvalitu prác a výber použitých materiálov, pričom za všetky návrhy pri modernizácii bytov zodpovedá spolupracujúci tím dizajnérov a architektov.

Vek stavby:
neuvedené
Typ objektu:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Pôvodný
Počet nadzemných podlaží:
neuvedené
Vyhotovenie domu:
Tehlový / murovaný
Podpivničený:
nie
Verejný vodovod:
áno
Odpad:
Nie je
Plyn:
v blízkosti pozemku
Parkovanie:
neuvedené
Počet kúpeľní:
1
Počet WC:
2
Počet balkónov / loggií:
0
Okná:
Plastové
Elektrický prúd:
220/380V
Terén:
Rovina
Terasa:
áno
Zimná záhrada:
áno
Šatník:
áno
Altánok:
áno
Vnútorný kozub:
áno
Vonkajší kozub:
áno
Bazén:
áno
Sauna:
áno
Posiľnovňa:
áno
Alarm:
áno
Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.