10 IZB. RD s DVOMI BYTMI,POZEMOK 1333m2, BREZOVÁ pod BRADLOM

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
342 m
2
Plocha pozemku:  
1333 m
2
okres Myjava
Brezová pod Bradlom
pred 62 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 48 tyždňami
Aktualizované:  
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

ARCHEUS reality SENICA /Ponúkame na predaj veľký 10 + izbový rodinný dom s dvomi samostatnými bytmi na prvom a druhom podlaží, tromi garážami, hospodárskou budovou a pekným pozemkom. Priamo pri dome sú vlastné tri parkovacie miesta. Rozpočet pri rekonštrukcii určite odľahčí nová strecha na dome aj hospodárskej budove. Táto ponuka je ideálnym riešením pre viacgeneračné bývanie, alebo pre podnikateľov. Ponúka variabilné riešenie a využitie nadštandardne veľkého priestoru. 

•••Rodinné bývanie možno kombinovať s podnikaním•••

Prečo sa rozhodnúť pre kúpu tejto unikátnej nehnuteľnosti? 

–  dá sa pekne zrekonštruovať na dve samostatné bytové jednotky, alebo rozdeliť na rodinný dom s obytnou časťou a komerčné priestory

–  stavba v pôvodnom stave bez akýchkoľvek prasklín, bez chýb statiky, či vlhkosti 

–  každé poschodie ponúka možnosť samostatného vchodu

–  podnikateľ si môže dať nehnuteľnosť do nákladov a znížiť si daňovú povinnosť 

► Popis:

• výmera pozemku 1033 m2, čiastočne podpivničený ( 67m2)

•  orientácia okien V/Z

•  rodinná vila z r. 1930, v pôvodnom stave, ZP 220m2

•  hospodárska budova s garážami ZP 195m2 

•  všetky inžinierske siete ( voda, elektrina, plyn, kanalizácia), studňa

Pozemok je oplotený, slnečná záhrada je čiastočne zatrávnená, časť využívaná na pestovanie zeleniny.  Na pozemku sú úrodné ovocné stromy a okrasné dreviny.

► 1.NP - 4 izb. byt ( PP 151,93m² ) so samostatným vstupom zo spoločného schodiska. Priestranný byt s pôvodným kozubom a veľkou terasou orientovanou do záhrady.  

– dispozícia : predsieň a zádverie, 4 izby (43,01m², 22,17m²,  20,00 m², 10,79m²) , kuchyňa (15,41m²), kúpeľňa s vaňou aj sprchovým kútom, umývadlom, WC (9,78m²).

► 2. NP -  6 izb. byt ( PP 190,29m² ) + krytá terasa na západnú stranu do tichého dvora, samostatný vstup zo spoločného schodiska 

– dispozícia: 2x chodba, 6x spálňa (11,73m², 12,65m², 34,78m², 23,03m², 36,40m², 12,10m²), kuchyňa (19,04),  kúpeľňa s vaňou (5,00m²), samostatné WC, komora (4,62m²).

Mestečko Brezová pod Bradlom sa nachádza na úpätí Malých Karpát, vzdialené cca 85 km od Bratislavy, Myjava je vzdialená 10 km. Obklopená je zdravým, zmiešaným lesom. Nádherný kraj Myjavských kopaníc, krajina v okolí mesta poskytuje skvelé podmienky pre aktívne využívanie voľného času. Kompletná občianska vybavenosť v pešej dostupnosti.

© ARCHEUS reality Senica, s.r.o, - text a fotografie a pôdorys sú dielom a majetkom realitnej kancelárie Archeus reality Senica.

Ak máte záujem o dohodnutie obhliadky, prípadne viac informácií, neváhajte ma kontaktovať na +421 903321198, informácie non-stop mailom:  descikova@archeus.sk , alebo osobne v kancelárii na Hurbanovej ul. v Senici. 

Právna istota je zabezpečená advokátskou kanceláriou.  Vypracujeme odovzdávací protokol a zabezpečíme prepis energií, celý proces je plynulý, bezpečný a bez starostí. Sme certifikovaná realitná kancelária a člen NARKS.

Vek stavby:
neuvedené
Typ objektu:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po čiastočnej rekonštrukcii
Počet nadzemných podlaží:
neuvedené
Vyhotovenie domu:
neuvedené
Podpivničený:
nie
Verejný vodovod:
nie
Odpad:
Nie je
Plyn:
nie
Parkovanie:
neuvedené
Počet balkónov / loggií:
0
Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.