Vidiecky domček hotový na bývanie v blízkosti mesta Vranov n. Topľou

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
120 m
2
Plocha pozemku:  
1068 m
2
okres Vranov nad Topľou
Čaklov
pred 50 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 48 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Vitajte v obci Čaklov, kde sa nachádza útulný domček, ktorý sa môže stať vaším novým domovom. Tento domček vás zaujme nielen svojim nádherným interiérom, ale aj svojou krásnou záhradou, ktorá je ako stvorená na odpočinok.

Domček vidieckeho štýlu pozostáva z dvoch izieb, kuchyne a veľkej kúpeľne s vaňou, sprchovým kútom a toaletou. Súčasťou domu je aj samostatné WC, ktoré je prístupné zo vstupnej predsiene.

Domček bol kompletne prerobený s ohľadom na detail a kvalitu práce. Nová strecha, podlahy, plastové okná, bezpečnostné dvere, ústredné kúrenie v celom dome na plyn a lokálne kúrenie krbom, to sú iba niektoré z mnohých výhod, ktoré tento dom ponúka. V zime si užijete teplo z krbu, ktorý rozvádza teplý vzduch cez prieduchy do každej izby čo zaručuje útulnú atmosféru v každej miestnosti.

V rámci inžinierskych sietí je dom napojený na obecný vodovod, ale aj na vlastnú studňu, plyn a elektrinu. Odpad je zvedený do kanalizácie. Veľkou výhodou je aj bezpečnostný alarmový systém Satel, ktorý zabezpečuje bezpečnosť v neprítomnosti. Súčasťou je aj optický internet a TV Skylink.

Na pozemku o rozmeroch 70 x 15 m sa okrem hlavného domu nachádza aj ďalší domček, ktorý je vhodný na celoročné užívanie a má nový altánok. Tento domček disponuje jednou izbou, kuchynkou a kúpeľňou. Okrem toho sú na pozemku k dispozícii aj dvoj- garáž, dielňa, skladové miestnosti, krytá pivnica vhodná na skladovanie ovocia a zeleniny, priestor pripravený na chov sliepok a voliéra pre psa. Na záhrade nájdete ovocné stromčeky: jablone, slivky, orechy.

Tento zaujímavý vidiecky domček dokonale zlučuje príjemný a tichý vidiecky život s výhodami mesta. Nachádza sa na tichej a kľudnej ulici, kde si môžete vychutnať súkromie a nekonečný oddych v okolí prírody. A to všetko iba pár minút jazdy autom od Vranova nad Topľou a pol hodiny od Prešova, kde sa nachádzajú všetky potrebné služby pre pohodlný život. Tento úchvatný dom je dokonalou voľbou pre tých, ktorí hľadajú dokonalú harmóniu medzi mestským a vidieckym životom.

Viac fotografií a info na webe: www.romantickechalupy.sk

Vek stavby:
neuvedené
Typ objektu:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po kompletnej rekonštrukcii
Počet nadzemných podlaží:
neuvedené
Vyhotovenie domu:
Iný
Podpivničený:
nie
Verejný vodovod:
áno
Odpad:
Kanalizácia
Plyn:
áno
Parkovanie:
neuvedené
Počet balkónov / loggií:
0
Elektrický prúd:
220V

Na mape: Vidiecky domček hotový na bývanie v blízkosti mesta Vranov n. Topľou

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.