Čiastočne prerobený, udržiavaný rodinný dom v Detve nad Amfiteátrom

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
170 m
2
Plocha pozemku:  
1756 m
2
Počet izieb:  
5-izbový dom
okres Detva
Detva
pred 48 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 46 tyždňami
Aktualizované:  
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

TVOJ DOMOV exkluzívne ponúka na predaj čiastočne zrekonštruovaný, udržiavaný rodinný dom s prístavbou v Detve nad Amfiteátrom (časť Skliarovo) na pozemku o výmere 1756 m2. Ak hľadáte nehnuteľnosť, z ktorej budete mať len na krok do mesta ale súčasne si chcete užívať prírodu a krásne výhľady na Poľanu, tak ste ju práve našli.

Rodinný dom pozostáva z prízemia a poschodia. Na prízemí sa nachádza vstupná chodba, sklad a vstup do väčšej chodby, pivnica, kotolňa, dve izby, kuchyňa, kúpeľňa a schodisko na poschodie. Na poschodí sa nachádza: chodba, špajza, kuchyňa, tri izby - z jednej vstup na terasu a vstup na padláš.

Rodinný dom prešiel čiastočnou rekonštrukciou, ktorá zahŕňa: rekonštrukciu strechy - výmena krytiny - betónová škridľa (drevo vo výbornom stave - viď foto), nové podlahy na chodbách, zrekonštruovaná kuchyňa - stierky, obklad, na poschodí sú zrekonštruované dve izby - znížené stropy, nové podlahy (plávajúca a drevené parkety), plastové okná.

Inžinierske siete: elektrika 230/400 V, kúrenie - ústredné plynové - možnosť prepäť na pevné palivo, prípadne využiť lokálne kúrenie na pevné palivo, voda - rezervoár, odpadová voda - žumpa. Energetický certifikát nie je k dispozícii.

Pri dome sa nachádza prístavba, ktorá pozostáva z garáže (s novou bránou na diaľkové ovládanie), drevárne a skladu (môže slúžiť aj ako chlievik).

V blízkosti sa nachádza kompletná občianska vybavenosť vrátane výbornej dopravnej dostupnosti ... napojenie na rýchlostnú komunikáciu R2 cca 3 km.

Vek stavby:
neuvedené
Typ objektu:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po čiastočnej rekonštrukcii
Počet nadzemných podlaží:
1
Vyhotovenie domu:
Tehlový / murovaný
Podpivničený:
áno
Verejný vodovod:
v blízkosti pozemku
Odpad:
Kanalizácia
Plyn:
áno
Parkovanie:
neuvedené
Počet kúpeľní:
1
Elektrický prúd:
220/380V
Terasa:
áno
Internet:
áno
Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.