PONÚKAME VÁM NA PREDAJ RODINNÝ DOM S POZEMKOM V POKOJNEJ ČASTI DETVY

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
1 m
2
Plocha pozemku:  
1 m
2
Počet izieb:  
7 a viac-izbový dom
okres Detva
Detva
pred 50 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 13 tyždňami
Aktualizované:  
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

ZNIŽUJEME CENU!!!

Ponúkame Vám na predaj rodinný dom v pokojnej časti Detvy. Tehlová stavba v pôvodnom, no zato zachovalom stave s priestranným rovinatým pozemkom, dielničkou a garážou. Dom je vhodný na trvalé bývanie pre viacčlennú rodinu, ale aj na podnikateľské účely.

DISPOZIČNÉ RIEŠENIE:

Dom má dva poschodia s prízemím. Na prízemí je kuchyňa spojená s obývačkou a jedna priechodná izba ako spálňa, komora, technická miestnosť a WC. Na prvom poschodí je chodba s priestrannou kúpeľňou s WC, dve izby ktoré boli spojené do jednej veľkej a jedna neprechodná izba. Na druhom poschodí sú dve izby s balkónom a vstup pod strešný priestor, ktorý viete využiť ako sklad či ďalšiu miestnosť.

POPIS NEHNUTEĽNOSTI:

• celková plocha je 664 m2 a zastavaná plocha 280 m2

• vykurovanie plynovým kotlom do celého domu, piecka na pevné palivo v prízemnej časti

• tehlová kvalitná stavba

• vlastná studňa s pitnou vodou, možnosť pripojiť sa na verejný vodovod

• strecha po rekonštrukcii

• dom je možné prerobiť na dve samostatné bytové jednotky, dva samostatné vchody

• pivničné priestory pod časťou domu

• dom je napojený na verejnú kanalizáciu cez žumpu

• tichá a pokojná lokalita

• osobné vlastníctvo, financovanie hypotékou možné (pomôžeme Vám s jej vybavením ZADARMO)

CELKOVÝ DOJEM MAKLÉRA:

Dom sa nachádza na slnečnom, rovinatom pozemku v kľudnej časti Detvy. Je to tehlová stavba s prízemím a dvoma poschodiami. Dva samostatné vstupy umožňujú dom zrekonštruovať na dve samostatné bytové jednotky. Dom je z časti podpivničený, teda dostatok miesta na uskladnenie zaváranín, zeleniny či ovocia. Prebehla tu menšia, čiastočná rekonštrukcia na prvom poschodí a to z dvoch samostatných izieb majiteľka spravila jednu veľkú izbu. Vymenené boli laminátové podlahy, omietky aj nové radiátory. Inak je dom v pôvodnom no veľmi zachovalom a udržiavanom stave. Dom sa vykuruje plynovým kotlom, no prízemie je možné vykurovať aj pevným palivom v peknej keramickej piecke. Dom je napojený na verejnú kanalizáciu z vlastnej žumpy. Lokalita Stará Detva ponúka kompletnú občiansku vybavenosť, ale aj kultúrne či športové vyžitie. Táto nehnuteľnosť je vhodná pre svoju polohu aj na podnikateľské účely, tak neváhajte a objednávajte sa na obhliadku.

PREDÁME AJ VAŠU NEHNUTEĽNOSŤ STAČÍ LEN ZAVOLAŤ!

Naša realitná kancelária pre Vás zabezpečí kompletný servis od začiatku až po koniec. Od začiatku sa postaráme o profesionálnu inzerciu, profesionálne obhliadky, následne sa postaráme o vypracovanie kúpnych zmlúv, kompletný právny servis potrebný k predaju či kúpe nehnuteľností, znalecký posudok, kataster, hypotekárny úver, prepis všetkých energií a protokolárne odovzdanie nehnuteľností. V prípade potreby zabezpečíme pre Vás statický posudok, geometrický plán, vypracovanie kompletnej projektovej dokumentácie, vypratanie nehnuteľnosti, profesionálne pripravenie nehnuteľnosti na predaj, iné právne poradenstvo. S nami je predaj/kúpa zábava, stačí nás vyskúšať- tešíme sa na Vás.

TEŠÍM SA NA OBHLIADKU S VAMI, kedykoľvek ma kontaktujte na tel.č. 0949 225 223. Ak máte záujem o obhliadku pre ponuku s kódom GGRD262ZV volajte mi kedykoľvek, kontaktovať ma môžete aj na galousekova@kompasreality.sk. Prípadne ak sa chcete niečo opýtať osobne, nájdete nás v kancelárií na Námestí SNP 43 vo Zvolene oproti Katolíckemu kostolu medzi obchodom Pri Srdiečku a lekárňou.

Vek stavby:
neuvedené
Typ objektu:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Pôvodný
Počet nadzemných podlaží:
3
Vyhotovenie domu:
Tehlový / murovaný
Podpivničený:
áno
Verejný vodovod:
v blízkosti pozemku
Odpad:
Kanalizácia
Plyn:
áno
Parkovanie:
neuvedené
Počet kúpeľní:
1
Počet balkónov / loggií:
1
Spôsob kúrenia:
Lokálne plynové
Elektrický prúd:
220/380V
Terasa:
áno
Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.