Čarovná vidiecka usadlosť v srdci Malých Karpát

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
288 m
2
Plocha pozemku:  
1743 m
2
okres Trnava
Dobrá Voda
pred 9 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 20 dňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame na predaj priestranný vidiecky dom s garážou a tenisovým kurtom postavený na veľkom udržiavanom pozemku v turisticky atraktívnej obci Dobrá Voda. Dom stoji v tichej ulici mimo hlavnej cesty a ponúka krásne výhľady na okolitú prírodu.

- rozloha pozemku - 1 743 m2

- zastavaná plocha – 195 m2

- úžitková plocha – 288,55 m2

Kolaudácia domu spolu s tenisovým kurtom prebehla v r. 2011. Dom je postavený na betónovom základe s obvodovými a nosnými múrmi z pálenej tehly POROTHERM s hrúbkou 380 mm. Strecha má drevený väznicový krov a strešnú krytinu z keramickej pálenej škridly TONDACH.

Dom je napojený na všetky inžinierske siete. Vykurovanie domu je zabezpečené plynovým kotlom a radiátormi. Na poschodí je predpríprava na klimatizáciu.

Aj napriek tomu, že dom je takmer novostavba, jeho štýl a použité materiály dodávajú pocit bývania v staršej vidieckej usadlosti, ktorá dokonale zapadne do rázu okolitej krajiny.

Veľkorysý priestor domu a zaujímavé dispozičné riešenie interiéru ponúka rôzne možnosti využitia. Do rodinného domu sa vstupuje vstupnou chodbou, ktorá vedie do haly ako centrálnej časti, z ktorej je možné vojsť do zvyšných miestností na prízemí a slúži aj ako prepojenie dreveného točitého schodiska s podkrovím.

Na prízemí nájdete veľkú kuchyňu s masívnou drevenou kuchynskou linkou, priestrannou komorou a zaujímavou jedálňou umiestnenou na vyvýšenom drevenom pódiu, ďalej obývaciu izbu s veľkým murovaným krbom s prieduchmi, samostatný šatník, kúpeľňu s vaňou a oddelenú toaletu.

Súčasťou domu je aj garáž, ktorá je priechodná a spája ulicu s dvorom, a tiež gánok, ktorý môže slúžiť aj ako terasa na príjemné posedenie s výhľadom na pozemok.

Podkrovie domu je rozdelené na dva samostatné apartmány. Dispozícia apartmánov je takmer totožná. Do oboch apartmánov je vstup z chodby na poschodí. Oba majú  priestrannú spoločenskú miestnosť s kuchynským kútom, dve nepriechodné spálne a kúpeľne so sprchovým kútom spojené s toaletou.

Vďaka tejto dispozícii je nehnuteľnosť možné využívať aj ako dvoj či trojgeneračný dom, prípadne ubytovanie pre turistov.

Pozemok je prevažne rovinatý a kompletne oplotený. Zo strany ulice je postavený múr z pálenej tehly, čo ešte umocňuje vidiecku atmosféru celej nehnuteľnosti. Na pozemku sa nachádza tenisový kurt s rozmermi 15,4 m x 35,4 m s povrchom z umelej trávy. Kurt je oplotený pletivom do výšky 3,25 m, ktoré slúži ako zachytávacia sieť. Priamo vedľa kurtu sa nachádza záhradný domček prepojený s altánkom s posedením. Pri dome je tiež studňa využívaná na polievanie záhrady. Orientácia pozemku ponúka nádherné výhľady na okolitú prírodu a západy slnka.

Obec Dobrá Voda je výnimočná najmä svojou lokalitou. Je najvyššie položenou obcou v trnavskom okrese, obklopená vrchmi Malých Karpát. Nad obcou sa nachádza hrad Dobrá Voda, ktorý je obľúbeným cieľom turistov.

Obec disponuje kompletnou občianskou vybavenosťou. Nájdete tu základnú a materskú školu, potraviny, rôzne služby, penzióny a pohostinstvá.

Ak hľadáte priestranný rodinný dom s mnohými možnosťami využitia vo vynikajúcej lokalite, radi Vám dohodneme obhliadku.

Kontakt: Veronika Kľačková, klackova@maximreal.sk, tel.: 0915 831 163

Cena nehnuteľnosti vrátane sprostredkovateľskej odmeny je 449 000,-Eur. V cene sú zahrnuté aj všetky poplatky, právny a hypotekárny servis.

Vek stavby:
neuvedené
Typ objektu:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po kompletnej rekonštrukcii
Počet nadzemných podlaží:
neuvedené
Vyhotovenie domu:
Tehlový / murovaný
Podpivničený:
nie
Verejný vodovod:
áno
Odpad:
Kanalizácia
Plyn:
áno
Parkovanie:
neuvedené
Počet kúpeľní:
3
Počet WC:
3
Počet balkónov / loggií:
2
Okná:
Eurookná
Terén:
Mierny svah
Terasa:
áno
Šatník:
áno
Altánok:
áno
Vnútorný kozub:
áno
Vonkajší kozub:
áno
Internet:
áno

Na mape: Čarovná vidiecka usadlosť v srdci Malých Karpát

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.