7 a viac-izbový dom dom, Dúbrava

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
1191 m
2
Počet izieb:  
7 a viac-izbový dom
okres Liptovský Mikuláš
Dúbrava
pred 57 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 45 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Sieť realitných kancelárií Alpia Vám exkluzívne ponúka na predaj priestranný dvojpodlažný rodinný dom s podpivničením a priestranným pozemkom v obci Dúbrava.

Dom je postavený v mierne svahovitom teréne pričom pozemok o výmere 1191 m2 poskytuje priestrannosť a súkromie.S domom je prepojená hospodárska budova a garáž.

Vstup do domu, altánok a hlavné úžitkové zóny sú situované na južnú stranu, čo prináša veľmi príjemné a presvetlené bývanie.

Rodinný dom bol postavený v šesťdesiatich rokoch, v sedemdesiatych rokoch bola urobená prestavba s prístavbou a v priebehu posledných 17 rokov prechádzal čiastočnými rekonštrukčnými úpravami.Dom je postavený z tehly a porobetónových tvárnic. Strešnú krytinu tvorí škridla. Kúrenie je ústredné, zdroj tepla zabezpečuje kotol na pevné palivo a elektrický kotol. Ohrev miestností: lamelové radiátory a lokálne el. konvektory.TÚV zabezpečuje 120 lit. el. bojler.Dom je zateplený, okná sú pôvodné drevené s vymeneným izolačným dvojsklom.Podlahy tvorí plávajúca podlaha a keramická dlažba.Na dvoch podlažiach je vymenená elektroinštalácia s medenými vodičmi a ističmi.Dom je v dobrom statickom a technickom stave.

Ďalšou výhodou je situovanie obce v rámci Liptova a tým sú vzdialenosti k najväčším prírodným, kultúrnym, športovým atrakciám Liptova a dvom najväčším mestám Liptovský Mikuláš a Ružomberok.Mesto Liptovský Mikuláš je vzdialené 16 km.Mesto Ružomberok je vzdialené 20 km.11 km vzdialený aquapark Bešeňová.9 km vzdialená vodná nádrž Liptovská Mara.Zjazd a výjazd na diaľnicu D1 je vzdialený 10 km.30 km sa nachádza prvá nástupná stanica najväčšieho lyžiarskeho strediska na Slovensku – Jasná Nízke Tatry23 km západne sa nachádza nástupná stanica lyžiarskeho strediska Malinô Brdo SKI & Bike Park - Ružomberok

Vek stavby:
> 50 rokov
Typ objektu:
Samostatne stojaci
Stav nehnuteľnosti:
Po čiastočnej rekonštrukcii
Počet nadzemných podlaží:
2
Vyhotovenie domu:
Tehlový / murovaný
Podpivničený:
áno
Verejný vodovod:
áno
Odpad:
Septik / žumpa
Plyn:
nie
Parkovanie:
neuvedené
Počet kúpeľní:
1
Počet WC:
1
Okná:
Pôvodné
Spôsob kúrenia:
Ústredné palivové
Elektrický prúd:
220/380V
Možnosť hypotekárneho úveru:
áno
Príprava teplej vody:
Bojler
Terén:
Rovina až mierny svah
Terasa:
áno
Záhrada:
áno
Oplotenie pozemku:
áno
Altánok:
áno

Na mape: 7 a viac-izbový dom dom, Dúbrava

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.