Kontaktné údaje

REINS GROUP s.r.o.

Za kasárňou 1

83103 Bratislava

Meno:
  Simona Paulíková | REINS
Telefón:
0903447646
E-mail:
ID ponuky:
1111112000672

Skvelý 4 izbový RD v Dunajskej Lužnej vhodný pre veľkú rodinu

345 000
Plocha:  
120 m
2
okres Senec
Dunajská Lužná
pred 20 dňami
Vložené na TRH.sk:  

dnes
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame Vám na predaj pekný 4 izbový, dvojpodlažný rodinný dom v Dunajskej Lužnej s 2 parkovacími státia, záhradou a záhradným domčekom. Jedná sa o novostavbu v uzavretom areáli, v modernom komplexe rodinných domov na Školskej ulici skolaudovanú v r. 2016. Vďaka použitým stavebným materiálom ide o energeticky nenáročnú stavbu s nízkymi mesačnými nákladmi, ktoré sú vo výške 60 EUR mesačne pre dve osoby. Nehnuteľnosť je kúpou voľná a hneď aj obývateľná.

POPIS NEHNUTEĽNOSTI

Rodinný dom má 3 samostatné spálne, obývaciu izbu, kuchyňu, 2 kúpeľne a WC, predsieň, chodbu, dva šatníky a terasu. Izby sú pekné, veľké, presvetlené s dostatočným úložným priestorom. Kuchyňa je vybavená kuchynskou linkou so vstavanými spotrebičmi (varná doska, digestor, el. rúra, mikrovlnná rúra, umývačka riadu). Úžitková plocha je 120 m2 dom + 15 m2 terasa + 12 m2 záhradný domček. Pozemok má celkovú výmeru 227 m2. Dom má kvalitné plastové okná s izolačným 3 sklom, laminátové podlahy, kúrenie zabezpečujú elektrické konvektory. Ohrev vody je el. kotlom, kanalizácia a voda mestská.

Konštrukcia:

základová doska domu je postavená na penovom skle

stavebný materiál je Velox (http://www.velox-slovensko.sk/)

zateplenie polystyrénom 20 cm

plastové okná salamander s izolačným trojsklom

kúrenie: elektrické konvektory Adax NEO, elektrický zásobník TÚV

2 x klimatizácia

rozvody internetu a TV

parkovisko pre 2 autá a terasa zo zámkovej dlažby

murovaný záhradný domček

prestrešená terasa

LOKALITA

Vyhľadávaná lokalita v jednej z najbližších obcí k Bratislave. Len 5 min na bicykli od jazier Košariská. Komplex je priamo v obci s pohodlným prístupom k občianskej vybavenosti a dostupnej infraštruktúre zahŕňajúcej zdravotné stredisko, školu, škôlku, poštu, reštaurácie, obchody. V blízkosti MHD, vlak Leo Express a napojenie na D4R7.

CENA

Cena je vrátane kuchynskej linky so spotrebičmi a zariadenia a zahŕňa právne poplatky, poplatky do katastra, pričom kúpne zmluvy sú autorizované advokátom. Samozrejmosťou je možnosť financovať kúpu na hypotekárny úver, s čím Vám ochotne pomôže náš hypotekárny špecialista.

PREČO KÚPIŤ NEHNUTEĽNOSŤ OD SPOLOČNOSTI REINS?

Nehnuteľnosti, ktoré ponúkame na predaj sú vlastnené priamo našou spoločnosťou. To znamená, že kupujete nehnuteľnosť s overeným právnym a technickým stavom priamo od spoločnosti s dobrou reputáciou a históriou.

Nehnuteľnosti sú k dispozícii na obhliadky kedykoľvek a nasťahovať sa môžete prakticky okamžite (pokiaľ nie sú v procese rekonštrukcie).

Pri rekonštrukciách nehnuteľností si dávame mimoriadne záležať na kvalite prác a použitých materiálov. Rekonštrukcie navrhuje priamo náš interný tím dizajnérov a architektov. Môžete sa spoľahnúť na účelové riešenia a nadčasový dizajn, ktorý sa vám bude páčiť aj o 10 rokov.

POTREBUJETE NAJPRV PREDAŤ NEHNUTEĽNOSŤ?

Ak pri kúpe nehnuteľnosti potrebujete predať svoju inú nehnuteľnosť, tak ste na správnom mieste. Naša spoločnosť kupuje nehnuteľnosti priamo od ich majiteľov a dáva vám tak slobodu pri zmene bývania. Vymeňte svoju starú nehnuteľnosť za novú!

Prečítajte si všetko o výhodnom predaji nehnuteľností na webstránke REINS alebo priamo zavolajte našim pracovníkom. Radi vám zodpovieme všetky otázky.

REINS

Jednoduchý a komfortný predaj nehnuteľnosti

Vek stavby:
neuvedené
Typ objektu:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Nový
Počet nadzemných podlaží:
neuvedené
Vyhotovenie domu:
neuvedené
Podpivničený:
nie
Verejný vodovod:
nie
Odpad:
Nie je
Plyn:
nie
Parkovanie:
neuvedené
Počet balkónov / loggií:
0

Na mape: Skvelý 4 izbový RD v Dunajskej Lužnej vhodný pre veľkú rodinu

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.