Kontaktné údaje

VASSE Reality

G.Bethlena 1119/20

94002 Nové Zámky 2

Meno:
  Terézia Vassová
Telefón:
+421 907 894 574
E-mail:
ID ponuky:
1446

Priestranný dom s garážou, bazénom , altánkom vo Dvoroch nad Žitavou len 10 km od Nových Zám

155 000
Plocha:  
127 m
2
Plocha pozemku:  
1597 m
2
okres Nové Zámky
Dvory nad Žitavou
pred 26 dňami
Vložené na TRH.sk:  

včera
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Len u nás! Ponúkame na predaj 4–izbový rodinný dom, ktorý má jedno nadzemné a jedno podzemné podlažie na 15,97 árovom pozemku s garážou v obci Dvory nad Žitavou. Na našej stránke VASSE REALITY nájdete 20 fotografií. Pôdorys je len informatívny!

Zastavaná plocha samotného domu je 168m2, rozloha celého pozemku je 1597 m2.

Dispozícia domu:

1. Podzemné podlažie (suterén) – je celý podpivničený, chodba, kuchynka, práčovňa s vaňou a so sprchou, technická miestnosť(kotolňa), schodisko, posilňovňa, špajza, sklady a garáž.

2. Prízemie (1 NP) – hlavný vstup v prednej časti po schodoch do predizby a do veľkej haly, z ktorej je následne vstup do všetkých priestorov: kuchyňa s kuchynskou linkou a ostrovčekom - v linke sú zabudované spotrebiče: rúra, mikrovlnka, digestor, sporák a umývačka riadu, vedľa kuchyne je špajza. Na podlaží sú ešte dve predné samostatné veľké izby, obývacia izba, šatník alebo detská izba, kúpeľňa s 2 umývadlami s vaňou aj so sprchou a samostatná toaleta.

V zadnej časti dvora je velký zapustený oválny bazén s filtráciou a záhradný altánok s posedením, barovým pultom, chladničkou. Záhrada je predelená na väčšiu okrasnú a úžitkovú časť. Nájdete tu ovocné stromy ako: jablká, višňa, slivka, broskyne, marhule, hruška, čerešne a okolo plota sú vyvýšené záhony. Záhrada je oplotená 1597m2. V celej záhrade je automatická závlaha zo studne. V okrasnej časti je aj sieťovina proti krtkom, trávnik, rôzne ihličnany a vysoké tuje, ktoré zaručujú súkromie od susedov.

Stav domu:

Kolaudácia domu bola v roku 1995, je postavený z pálenej tehly. Dom prešiel rekonštrukciou, kde boli menené okná na plastové, vstupné dvere na plastové, v spálni je vstavaná skriňa. Je napojený na všetky inžinierske siete - verejný vodovod, elektrina, kanalizáciu a plyn. Kúrenie a ohrev vody zabezpečuje 3. ročný plynový kondenzačný kotol. V celej záhrade je automatická závlaha čerpajúca vodu zo studne. Pri dome je zvlášť zastrešené parkovanie pre auto, garáž pod domom, a vnútorné státie pred garážou. Dom je napojený na kamery a má 2x posuvnú bránu na diaľkové otváranie.

Mesačné platby plyn - 140 Eur a elektrina 50 Eur a voda 18 Eur.

Obec má veľmi dobré vlakové a autobusové spojenie do Nových Zámkov, ktoré sú vzdialené 10 km, do Bratislavy je 117 km. Nitra je 45 km, je zabezpečené autobusové spojenie do Jaguar Land Rover Nitra.

OBČIANSKA VYBAVENOSŤ- MŠ, ZŠ, obchody, pošta, železničná stanica, supermarket, zdravotné stredisko, benzínová pumpa, v dedine bude aj termálne kúpalisko. Cena je kompletná s právnym servisom.

- vypracovanie potrebnej zmluvnej dokumentácie a realizáciu celej transakcie,

- poplatok za návrh na vklad do katastra nehnuteľností,

- poplatky za overenie podpisov

- doručenie podkladov na kataster,

- asistenciu pri odovzdaní nehnuteľnosti,

- asistenciu prepisu energii

- nehnuteľnosť je možné kúpiť aj prostredníctvom hypotekárneho úveru, s ktorým Vám radi pomôžeme, spolupracujeme so všetkými bankami .

Ak Vás moja ponuka oslovila, neváhajte a kontaktujte ma na telefónnom čísle +421 907 894 574 licenčný realitný maklér t.vassova@vassereality.sk ,

Fotografie a text je autorským dielom a majetkom realitnej kancelárie VASSE Reality.

Vek stavby:
neuvedené
Typ objektu:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po čiastočnej rekonštrukcii
Počet nadzemných podlaží:
neuvedené
Vyhotovenie domu:
Tehlový / murovaný
Podpivničený:
nie
Verejný vodovod:
nie
Odpad:
Kanalizácia
Plyn:
áno
Parkovanie:
neuvedené
Počet balkónov / loggií:
0
Elektrický prúd:
220V
Terén:
Rovina
Internet:
áno

Na mape: Priestranný dom s garážou, bazénom , altánkom vo Dvoroch nad Žitavou len 10 km od Nových Zám

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.