Kontaktné údaje

Dragon Real s.r.o.

Pod Hájom 15

080 06 Ľubotice

Meno:
Anna Zuzana Gulová
Telefón:
0944 418 743
E-mail:
ID ponuky:
7789

PREDAJ - rodinný dom - Fintice

dohodou
Plocha:  
105 m
2
Plocha pozemku:  
370 m
2
Počet izieb:  
3-izbový dom
okres Prešov
Fintice
pred 14 dňami
Vložené na TRH.sk:  

dnes
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Objavte Váš budúci sen: Útulný rodinný dom v pokojnej lokalite Fintice – na predaj!

Ste pripravení na zmenu? Ponúkame na predaj očarujúci rodinný dom v malebnej a pokojnej časti Fintíc, ktorý zaručene premení Váš životný štýl. Tento nádherný dom ponúka nielen únik pred mestským zhonom, ale aj všetko, čo potrebujete pre pokojný život v harmónii a pohode.

Domček s rozlohou úžitkovej plochy 105 m² na pozemku 370 m² sa pýši inteligentným rozdelením na dennú a nočnú časť. To umožní Vám a Vašej rodine užívať si spoločné chvíle bez zbytočného zhonu. Nočná časť domu na poschodí je dokonale oddelená od denných priestorov, ktoré sú navrhnuté tak, aby podporovali rodinnú harmóniu a spoločné chvíle. Prízemie pozýva k vzájomnému stretnutiu pri večeri alebo k spoločnému relaxu.

Elegantné hliníkové dvere a nové okná s izolačným trojsklom zaručujú nielen bezpečnosť, ale aj tiché a energeticky efektívne bývanie.

Vnútorný priestor je doplnený o prvotriedne vybavenie ako optický internet, vlastnú studňu, mestský vodovod a moderné kúrenie prostredníctvom krbových kachlí Jotul a klimatizácie Toshiba, ktoré zaisťujú komfort počas celého roka.

Vonkajšie priestory sú skutočným klenotom tohto domova. Predstavte si ranné raňajky alebo večerné posedenia na priestrannej terase o veľkosti 24,5 m², ktorá Vám umožní obdivovať okolitú zeleň a blízky potôčik. Terasa, krytá fóliou, poskytuje možnosť oddychu a relaxácie v každom ročnom období. Navyše, zahradný domček a pivnica ponúkajú dodatočný priestor pre Vaše záľuby a uskladnenie.

Tento dom predstavuje ideálny výber pre tých, ktorí hľadajú viac než len strechu nad hlavou. Ponúka šancu na život v pokoji a súkromí s pohodlným prístupom do mesta. Keď hľadáte dom, ktorý spája komfort, štýl a prírodné prostredie, tento by mohol byť práve pre Vás.

Bývanie v tomto dome ponúka jedinečnú alternatívu k bytu v mestskom prostredí, kde súkromie často ustupuje na druhé miesto. V tomto domove nájdete kľud a priestor pre svoju rodinu v srdci prírody, len kúsok od Prešova. Tento dom je skvelou voľbou pre každého kto hľadá kombináciu pohodlia, súkromia a prístupnosti v krásnom pokojnom prostredí. Nechajte sa zlákať možnosťou žiť tam, kde sa každý deň cítite ako na dovolenke. Vaša nová adresa na vyrovnaný život v nádhernom prostredí čaká práve na Vás!

Kontaktujte nás ešte dnes na tel. č.: 0944 418 743, resp. na e-mail: annazuzana.gulova@dragonreal.sk a dohodnite si obhliadku! Tešíme sa na Vás.

Vek stavby:
neuvedené
Typ objektu:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
neuvedené
Počet nadzemných podlaží:
neuvedené
Vyhotovenie domu:
neuvedené
Podpivničený:
neuvedené
Verejný vodovod:
neuvedené
Odpad:
neuvedené
Plyn:
neuvedené
Parkovanie:
neuvedené

Na mape: PREDAJ - rodinný dom - Fintice

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.