CHALUPA ZA SUPER CENU

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
750 m
2
Plocha pozemku:  
750 m
2
okres Medzilaborce
Habura
pred 10 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 9 dňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

ALENA HOLOTOVÁ - DIAMOND REALITY HUMENNÉ - EXKLUZÍVNE.

V malebnej dedinke Habura v okrese Medzilaborce, ponúkam na predaj nehnuteľnosť - chalupu, ktorá vás prekvapí vynikajúcou cenou, veľkými možnosťami a širokým pozemkom.

Habura je dedinka do ktorej sa zamilujete na prvý pohľad. Tichá, milá, pohostinná, obkolesená krásnou prírodou, ponúkajúca pohodové, celoročné bývanie, alebo fantastické víkendy v kruhu svojej rodiny a priateľov. Ideálna na turistiku, cykloturistiku či rodinné prechádzky.

Ponúkaná nehnuteľnosť je murovaná, tehlová stavba, plnohodnotný rodinný dom, čiastočne podpivničený, ktorý pozostáva z troch izieb, zádveria, kuchyne, kúpelne, špajze a skladu.

Chalupa je v pôvodnom stave s výnimkou novej strešnej krytiny, napojená na obecný vodovod, plyn a elektrinu. Vykurovanie je zabezpečené plynovými gamatkami a pieckou na tuhé palivo. Na dvore je vlastná studňa.

Postavená je na krásnom, rovinatom pozemku o celkovej ploche 750 m2, ponúkajúcom možnosti relaxu, pestovania vlastnej bio zeleniny a ovocia, alebo aj postavenia nového domu, nakoľko pozemok je dostatočne široký - 30 m. Rozhodnutie nechám na vás. Celý pozemok je oplotený.

Ak súhlasíte so mnou, že je lepšie raz vidieť, ako 100 x počuť, tak neváhajte a kontaktujte ma prosím v pracovných dňoch v čase od 9.00 - 18.00 hod. Osobné stretnutie a obhliadka nehnuteľností je najlepší spôsob pre vaše správne rozhodnutie. Som profesionálny realitný maklér s najväčším počtom predajov v našom regióne, pripravený pomôcť vám zrealizovať kúpu, predaj, alebo prenájom vašej nehnuteľnosti absolútne profesionálne, zodpovedne a bezpečne, bez stresu a s právnou istotou.

VAŠA SPOKOJNOSŤ JE MOJIM CIEĽOM

Fotografie interiéru zverejníme v najbližšších dňoch.

Vek stavby:
neuvedené
Typ objektu:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po čiastočnej rekonštrukcii
Počet nadzemných podlaží:
neuvedené
Vyhotovenie domu:
neuvedené
Podpivničený:
nie
Verejný vodovod:
nie
Odpad:
Nie je
Plyn:
nie
Parkovanie:
neuvedené
Počet balkónov / loggií:
0
Terén:
Rovina

Na mape: CHALUPA ZA SUPER CENU

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.