KDE BOLO, TAM BOLO ...

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
90 m
2
Plocha pozemku:  
1769 m
2
okres Medzilaborce
Habura
pred 55 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 45 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

ALENA HOLOTOVÁ - DIAMOND REALITY HUMENNÉ - EXKLUZÍVNE.

Kde bolo, tam bolo, bola jedna chalúpka...Takto sa začínajú rozprávky, ktoré všetci milujeme a na ktoré radi spomíname. A ja vám teraz jednu poroprávam.

Na severovýchode Slovenska v okresnom meste Medzilaborce v lone prekrásnej prírody, leží malebná dedinka Habura. A v tej dedinke na konci tichej ulice je domček. A v tom domčeku býva...Nie, nie. Už nebýva. Domček je prázdny a pripravený s otvorenou náručou privítať nových majiteľov, ktorí milujú rozprávkové bývanie.

Habura je dedinka do ktorej sa zamilujete na prvý pohľad. Tichá, milá, pohostinná, obkolesená krásnou prírodou, ponúkajúca pohodové, celoročné bývanie, alebo fantastické víkendy v kruhu svojej rodiny a priateľov, ktorých sa tu zmestí neúrekom. Ideálna na turistiku, cykloturistiku či rodinné prechádzky. Dedinku poznajú nielen turisti, ale aj mnohé známe osobnosti, ktorí už Haburu navštívili. Česká herečka Jiřina Bohdalová je dokonca čestnou občiankou obce.

Ponúkaná nehnuteľnosť je murovaná, tehlová stavba, plnohodnotný rodinný dom, čiastočne podpivničený, ktorý pozostáva z troch izieb, zádveria, kuchyne, kúpelne, špajze a skladu. Za domom je dobudovaná prístavba, ktorá slúži ako sklad náradia. Do užívania bol daný v roku 1957.

Modernizácia domu vykonaná v roku 2012 obsiahla výmenu strešnej krytiny , klampiarských konštrukcií a časti krovu, drevený obklad fasády, vstupné schodisko, vnútorné omietky, podlahy, dvere, okná, vybavenie kuchyne, kúpelne a medená elektroinštalácia. Lokálne vykurovanie - zabezpečené plynovou gamatkou a pieckou na tuhé palivo. Vodu ohrieva elektrický bojler. Odpad je zvedený do vlastnej žumpy. Plynová prípojka umožňuje realizáciu plynového, ústredného kúrenia.

Ponúkaná nehnuteľnosť je postavená na krásnom, veľkorysom, rovinatom pozemku o celkovej ploche 1769 m2, ponúkajúcom neobmedzené možnosti relaxu: bazén, tenisové kurty, detské ihrisko, alebo pestovanie vlastnej bio zeleniny a ovocia. Rozhodnutie nechám na vás. Celý pozemok je oplotený. V prednej časti dvora je prístrešok na auto.

Stále mate pocit, že to nie je ako v rozprávke ? Nevadí. Presvedčím vás osobne. Dohodnite si dátum a čas obhliadky, ktorí vám vyhovuje a pridíte sa nadýchať atmosféry a pocítiť kúzlo daného miesta, ktoré vo vás zanechá emóciu, pretrvavajúcu ešte dlhý čas. A ešte bonus na záver ! V prípade pekného počasia budeme grilovať !!! Máte sa na čo tešiť.

Kontaktujte ma prosím v pracovných dňoch v čase od 9.00 - 18.00 hod. Osobné stretnutie a obhliadka nehnuteľností je najlepší spôsob pre vaše správne rozhodnutie. Som profesionálny realitný maklér s najväčším počtom predajov v našom regióne, pripravený pomôcť vám zrealizovať kúpu, predaj, alebo prenájom vašej nehnuteľnosti absolútne profesionálne, zodpovedne a bezpečne, bez stresu a s právnou istotou.

VAŠA SPOKOJNOSŤ JE MOJIM CIEĽOM

Vek stavby:
neuvedené
Typ objektu:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po kompletnej rekonštrukcii
Počet nadzemných podlaží:
neuvedené
Vyhotovenie domu:
Tehlový / murovaný
Podpivničený:
nie
Verejný vodovod:
nie
Odpad:
Septik / žumpa
Plyn:
áno
Parkovanie:
neuvedené
Počet kúpeľní:
1
Počet balkónov / loggií:
0

Na mape: KDE BOLO, TAM BOLO ...

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.