Rodinný dom s veľkou záhradou, Harichovce

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
120 m
2
Plocha pozemku:  
996 m
2
okres Spišská Nová Ves
Harichovce
pred 58 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 32 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Číslo ponuky: 8182 - Ponúkame EXKLUZÍVNE NA PREDAJ RODINNÝ DOM S VEĽKOU ZÁHRADOU nachádzajúci sa v Harichovciach pri Spišskej Novej Vsi (3 km). Samostatne stojaci dom sa nachádza na pozemku s celkovou výmerou 996 m2. Rodinný dom je osadený na rovinatom oplotenom pozemku, pozemok a záhrada je presvetlenná, slnečná počas celého dňa.

Dom je murovanej konštrukcie - jednopodlažný s podkrovím a čiastočným podpivničením. Kolaudovaný bol v roku 1982. Strecha je stanová, krytina je nová plechová. Zastavaná plocha domu je 130 m2. Za vstupom do domu je predsieň, kúpeľňa s WC a vaňou. Ďalšie miestnosti prepája dlhá chodba - obývaciu izbu, kuchyňu s oknom do záhrady a jedálenským kútom, komoru s výstupom do podkrovia a 2 obytné miestnosti. Dom má napojenie na všetky inžinierske siete (elektrina, plyn, vodovod, odpad je riešený žumpou). Fasáda domu je z dvoch strán zateplená polystyrénom. Dom nemá spracovaný energetický certifikát. Vykurovanie domu je riešené ako ústredné, zabezpečené plynovým kotlom umiestneným v pivnici. Dom je v pôvodnom zachovalom stave - má plastové okná (okrem 2 okien). Vedľa domu je veľká záhrada s ovocnými stromami a drevenými hospodárskymi budovami. Vedľa domu je garáž s pivnicou a montážnou jamou a napojením na el. prúd. Výhodou je vlastný zdroj úžitkovej vody - studňa.

DOM JE SUCHÝ, PRESVETLENÝ, SLNEČNÝ. VÝHODOU JE VEĽKÝ POZEMOK V POKOJNEJ LOKALITE A MOŽNOSŤ ÚPRAVY PODĽA VLASTNÝCH PREDSTÁV.

Vek stavby:
neuvedené
Typ objektu:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Pôvodný
Počet nadzemných podlaží:
neuvedené
Vyhotovenie domu:
neuvedené
Podpivničený:
nie
Verejný vodovod:
nie
Odpad:
Nie je
Plyn:
nie
Parkovanie:
neuvedené
Počet balkónov / loggií:
0
Terén:
Rovina

Na mape: Rodinný dom s veľkou záhradou, Harichovce

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.