NA PREDAJ 4 IZBOVÝ RODINNÝ DOM 15 MINÚT OD KOŠÍC | HODKOVCE

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
131 m
2
Plocha pozemku:  
873 m
2
okres Košice - okolie
Hodkovce
pred 57 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 25 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Ing. Ladislav Šosták a Diamond Reality vám ponúkajú na predaj krásny 4 izbový rodinný dom v obci Hodkovce, ktorý splní kritériá každej rodiny.

>>>VIDEOOBHLIADKU domu si môžete pozrieť skopírovaním tohto linku do vášho prehliadača: https://youtu.be/LrYY_VwyT_E

Táto novostavba rodinného domu bola postavená v roku 2018, ale čo je dôležité povedať, že od tej doby v dome nikto nebýval. Dá sa teda povedať, že všetky zariadenia, spotrebiče a celkové vybavenie je skoro úplne nové. Dom je postavený z Ytongu a zateplený minerálnou vlnou hrúbky 16 mm. Strecha je pokrytá pálenou škridlou Bramac so zábranami proti padaniu snehu.

Pozemok je naozaj dokonalý. Veľkosť pozemku je 873m2, ale čo je podstatné, že vám ponúka naozaj všetko čo od pozemku čakáte. Vstup na pozemok je riešený elektrickou bránou na ovládanie, cez ktorú hneď zaparkujete 2 autá pod prístrešok. V prístrešku je vytvorený aj podkrovný priestor na ukladanie ďalších vecí. Z opačnej strany prístrešku je vytvorená terasa pre spoločné chvíle s vašou rodinou či známymi. Drevené sedenie, gril, miesto pre bazén či vírivku. To všetko tu má svoje vyhradené miesto. Ak máte aj svojho domáceho miláčika, máte k dispozíciu úplne novú nevyužitú voliéru.

V záhrade je dokončené všetko do posledného detailu. Popri celom plote sú vysadené nielen tuje, ale aj ovocné stromy, ktoré v budúcnosti zútulnia ešte viac tento priestor. Pozemok ponúka ešte dostatok miesta na behanie detí či iné športové aktivity. Ak vám v lete bude naozaj horúco, alebo sa budete chcieť pred vstupom do vírivku osprchovať, je v exteriérovej časti vytvorená vonkajšia sprcha. Po terasou a schodiskom sa ešte nachádzajú menšia pivnička a úložný priestor vhodný na kosačku, záhradné náradie či lehatká. Dom je napojený na obecnú vodu, má 8m3 žumpu.

Celý pozemok chránia 4 kamery so záznamom na 30 dní, ktorý je spárovaný s aplikáciou v mobile, takže hneď viete, kto sa okolo domu nachádza. Vstup cez malú bránku je riešený pomocou video vrátnika s obrazovkou v obývacej časti, odkiaľ pohodne odpoviete a otvoríte svojím hosťom. Celý dom je navyše ešte chránený bezpečnostným systémom Jablotron, vďaka ktorému sa každý pohyb v dome hlási bezpečnostnej službe.

A teraz niečo k domu. Dispozične sa jedná o 4 izbový dom s podlahovou plochou 105m2 a 30metrovou terasou. Po vstupe do domu sa ocitnete vo vstupnej chodbe so vstavanou skriňou a hosťovským WC. Dom ďalej pozostáva z hlavnej spálne, dvoch detských izieb s výstupom na terasu, technickej miestnosti, samostatného šatníka odkiaľ je výstup na povahu (slúži len ako úložný priestor), hlavná kúpeľňa s vaňou, sprchovacím kútom a toaletou, dennou časťou ktorú tvorí kuchyňa, komora, jedálenská časť, obývačka odkiaľ je následne výstup na krytú zimnú záhradu a otvorenú terasu.

Dom je vykurovaný podlahovým teplovodným kúrením cez elektrický kotol, no najväčším benefitom vykurovania môže byť aj krb zo šamotových tehál s prieduchmi do každej izby. Tým môžete byť v zime úplne sebestačný a váš rozpočet môžete výrazne znížiť. Už aj tak sa náklady vrátane elektriny pohybujú na úrovni 100 eur pre celú rodinu. Dom je dokončený a zariadený v univerzálnych farbách, bez nutností ďalej investície. Dom sa ešte k tomu predáva kompletne vybavený ako vidíte na fotkách, vrátane záhradného nábytku, nábytku v dome, spotrebičov a technológii. Ako sa hovorí, stačí sa už len nasťahovať.

Dom sa nachádza na konci slepej uličky, ktorá je navyše v súkromnom vlastníctve všetkých majiteľov domov. To okolie si vás okamžite získa a vaša hlava tu po celom dni doslova vypne. Bez problémov sa môžete prejsť do lesa na prechádzku, ráno pozorovať na poliach lesné zvery a do Košíc to máte 15 minút autom. Je toto niečo čo hľadáte? Ak máte záujem o obhliadku, neváhajte ma kontaktovať na čísle 0911 337 969.

Vek stavby:
neuvedené
Typ objektu:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Nový
Počet nadzemných podlaží:
neuvedené
Vyhotovenie domu:
Tehlový / murovaný
Podpivničený:
nie
Verejný vodovod:
nie
Odpad:
Nie je
Plyn:
nie
Parkovanie:
neuvedené
Počet balkónov / loggií:
0
Terasa:
áno

Na mape: NA PREDAJ 4 IZBOVÝ RODINNÝ DOM 15 MINÚT OD KOŠÍC | HODKOVCE

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.