HALO reality - Predaj, rodinný dom Hontianske Moravce, Opatové Moravce - ZNÍŽENÁ CENA

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
170 m
2
Plocha pozemku:  
2671 m
2
okres Krupina
Hontianske Moravce
pred 49 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 21 dňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame na predaj z 50 rokov kamenný rodinný dom v tichej obci Hontianske Moravce vzdialenej 4 km od Dudiniec. Rodinný dom sa nachádza na krásnom rovinatom a slnečnom pozemku s výmerou 2671 m2. Rodinný dom v Hontianskych Moravciach je atraktívnou nehnuteľnosťou, ktorá ponúka príjemné a pohodlné bývanie pre rodinu.

Dispozícia rodinného domu:

Dispozične pozostáva z verandy, priestrannej chodby, štyroch obytných izieb, ktoré sú priechodné, kúpeľne a WC. Súčasťou domu je komora, špajza, technická miestnosť. K domu prislúcha aj samostatne stojaca hospodárska budova s garážou.

Veranda je ideálnym miestom na oddych a relaxáciu. Poskytuje priestor na vonkajšie posedenie a vychutnanie si čerstvého vzduchu a krásy okolia.

Stav nehnuteľnosti:

Pôvodný stav, potrebná rekonštrukcia, budúci majiteľ si môže prestavbu domu prispôsobiť plne svojim predstavám Do domu je privedená elektrika, voda a kanalizácia je napojená na žumpu - možnosť pripojiť sa na obecnú kanalizáciu.

Pozemok:

Krásny slnečný a hlavne rovinatý pozemok. Rovinatá a slnečná záhrada o rozlohe 1829m2 je ideálnym miestom na pestovanie ovocných stromov. V záhrade sú vysadené ovocné stromy, ktoré sú pravidelne rodiace. Okrem ovocných stromov môžete do záhrady pridať aj ďalšie rastliny, ako sú bylinky, kvety a zelenina, aby ste vytvorili rozmanitú a esteticky príjemnú záhradnú atmosféru.

Poloha:

Hontianske Moravce je obec situovaná v Banskobystrickom kraji na juhu Slovenska. Nachádza sa v Hontianskej pahorkatine, približne 15 kilometrov juhozápadne od mesta Levice. Obec sa rozprestiera v malebnej krajine s kopcovitým terénom a je obklopená prírodou a vidieckym prostredím.

Hontianske Moravce majú bohatú históriu a tradične sa jedná o poľnohospodársku obec s významným dôrazom na vinohradníctvo a ovocinárstvo. Okolie obce je vhodné pre pestovanie rôznych plodín, vrátane ovocných stromov, ako sú jablone, slivky a hrušky.

Hontianske Moravce ponúkajú aj príležitosti na prechádzky a turistiku v okolitom prírodnom prostredí. Okolie je vhodné na objavovanie pešieho alebo cyklistického turizmu.

V obci sa konajú rôzne podujatia a kultúrne aktivity, ako sú folklórne festivaly, vinobrania a ďalšie tradičné podujatia, ktoré oživujú miestnu atmosféru a spájajú miestnych obyvateľov.

Celkovo je Hontianske Moravce miestom, kde sa spájajú prírodná krása, dedičstvo a tradičná kultúra. Je to obec, kde sa môžete pohodlne usadiť a vychutnať si pokojný život na vidieku, s blízkosťou prírody a možnosťou využiť rôznorodé aktivity v okolí.

NÁZOR MAKLÉRA:

Tento rodinný dom v Hontianskych Moravciach je vhodný pre tých, ktorí hľadajú príjemné bývanie v tichom a prírodnom prostredí. S dostatkom priestoru pre rodinu a príjemným exteriérom a interiérom je ideálnym miestom pre uspokojenie potrieb a pohodlie obyvateľov.

PRÍĎTE NA OBHLIADKU

Páči sa Vám tento dom? Príďte sa naň pozrieť. Je to jednoduché. Máte tri možnosti, ako na to. Zavolajte mi na číslo +421 905 806 395, napíšte mi SMS, alebo pošlite mail - marianhalabuk@haloreality.sk

Osobne Vám ho ukážem a zodpoviem na otázky, ktoré Vám môžu uľahčiť proces v rozhodnutí, ako môže do budúcna Vaše nové bývanie vyzerať.

.

Bližšie informácie Vám radi poskytneme na telefónnom čísle 0905 806 395 alebo na marianhalabuk@haloreality.sk. ID ponuky: KA-62249.

Cena za nehnuteľnosť je KONEČNÁ, vrátane provízie, právneho servisu zabezpečeného advokátom, poradenstva, základného správneho poplatku na katastri a hypotekárnych služieb (viac na našej webovej stránke).

U NÁS MÁTE ISTOTU: --------------------------------------------------------

- prvotriedny servis a služby po celom Slovensku, predávali sme už viac ako 60 000 NEHNUTEĽNOSTÍ

- na našom webe nájdete už viac ako 4 100 referencií aj s fotkami našich spokojných klientov

- pre vašu bezpečnosť sme nestranná strana pri prevode nehnuteľnosti

- profesionálne obhliadky s pravidelne preškolovanými profesionálnymi maklérmi

- už vo väčšine lokalít robíme aj 3D skeny, videoobhliadky a pôdorysy nehnuteľnosti

- inzerujeme na viac ako 200 portáloch

- zmluvy garantované právnikom, dohľad nad prevodom nehnuteľnosti podľa zákona

- poradíme vám ako najlepšie predať/kúpiť nehnuteľnosť

- bezplatné hypotekárne služby našich partnerov na mieru a s najlepšími podmienkami

- pre vašu bezpečnosť sme členom ZDRUŽENIA REALITNÝCH KANCELÁRIÍ SLOVENSKA - ZRKS

-----------------------------------------------------------------------------

Nehnuteľnosť predávate jeden/dvakrát za život, nechajte to na profesionálov v realitách, ktorým DÔVERUJÚ TISÍCE PREDÁVAJÚCICH PO CELOM SLOVENSKU - u nás nájdete viac ako 1 500 aktuálnych ponúk.

Vek stavby:
neuvedené
Typ objektu:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Pôvodný
Počet nadzemných podlaží:
neuvedené
Vyhotovenie domu:
neuvedené
Podpivničený:
áno
Verejný vodovod:
áno
Odpad:
Septik / žumpa
Plyn:
áno
Parkovanie:
neuvedené
Počet balkónov / loggií:
0
Terén:
Rovina

Na mape: HALO reality - Predaj, rodinný dom Hontianske Moravce, Opatové Moravce - ZNÍŽENÁ CENA

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.