PRIPRAVUJEME: Pekný vidiecky dom 218m2, pozemok 20á, Hor.Saliby

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
218 m
2
Plocha pozemku:  
2017 m
2
okres Galanta
Horné Saliby
pred 50 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 41 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Predtým ako si začnete prezerať inzerát nehnuteľnosti, páči sa skopírujte si tento odkaz:

- s videom nehnuteľnosti: ****____momentálne pripravujeme____****

- s 3D prehliadkou nehnuteľnosti: ****____momentálne pripravujeme____****

TUreality pre Vás exkluzívne pripravuje do ponuky pekný, vidiecky, rodinný dom so zastavanou plochou 218m2 na slnečnom, rovinnom pozemku rozlohy 2017m2 pri rieke Dudváh.

Zastavaná plocha obytnej časti domu je 151m2, zadná - hospodárska časť je 67m2. Dom je tvaru L - obytná časť je od zadnej časti oddelená štítovým múrom strechy. Na obytnej časti bola zhotovená nová strešná krytina v r. 2019, zvodový systém a komín.

Obytná časť pozostáva z preskleného vstupného zádveria, ktoré tvorí komunikačnú chodbu, tzv. verandu, ktorá je typická pre vidiecke domy. Od hlavného vstupu z verandy je po pravej strane vstup do prvej časti, ktorá je tvorená dvoma izbami. V prvá izba je priechodná a dostaneme sa ňou do izby orientovanej od ulice. Oproti hlavnému vstupu je z verandy vstup do kuchyne, z ktorej sa dostane do druhej časti domu. Z kuchyne je po pravej strane vstup do druhej izby orientovanej do ulice, do kúpeľne a spálne umiestnenej po ľavej strane kuchyne. Z verandy je ďalej vstup na samostatnú toaletu a východ do zadnej časti domu. V zadnej časti je umiestnená letná kuchynka, hospodárska časť - maštaľ, stodola, sklad krmív a dielňa.

Dom je napojený na elektrinu, vodu, plyn. Kanalizácia je riešená žumpou.

Pozemok je rovinný, trávnatý, slnečný. Rozmery pozemku sú zhruba 17x110m2 + Na konci pozemku je prístup k rieke Dudváh (-+100m2 povodie potoku). Predná časť dvoru je udržiavaná s viničom, okrasnými kvetmi a kríkmi, zadná časť je trávnatá. Na konci pozemku je

Dom je zdravý, staticky bez vád, tvarom L dispozične šikovnejšie usporiadaný ako klasický dlhý úzky typ. Je vhodný aj na okamžité bývanie a chalupárčenie spojené s postupnou rekonštrukciou podľa vlastných predstáv.

Oplatí sa vidieť!

Obec Horné Saliby, má bohatú občiansku vybavenosť. Nachádza sa tu MŠ a ZŠ 1.-9., zdravotné stredisko, pošta, knižnica, termálne kúpalisko, obchody, reštaurácie, cukráreň, domov sociálnych sluzieb a i. Horné Saliby sú vzdialené od mesta Galanta do 10 km, Šaľa 12 km, Trnava 35 km, Nitra 40 km, Bratislava 70km.

Nehnuteľnosť osobne navštevujem, som stavebná inžinierka a viem Vám o nej povedať všetky ďalšie potrebné informácie, buď telefonicky, alebo aj na osobnej obhliadke. Ochotne Vám poradíme a bezplatne pomôžeme aj s financovaním tejto nehnuteľnosti. Cena je konečná a zahŕňa všetky poplatky spojené s prevodom nehnuteľnosti. Pokiaľ Vás ponuka oslovila neváhajte ma kontaktovať a dohodnúť si osobnú obhliadku: kmetkova@tureality.sk, alebo na +421 41 321 7800.

Vek stavby:
neuvedené
Typ objektu:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po čiastočnej rekonštrukcii
Počet nadzemných podlaží:
neuvedené
Vyhotovenie domu:
neuvedené
Podpivničený:
nie
Verejný vodovod:
nie
Odpad:
Nie je
Plyn:
nie
Parkovanie:
neuvedené
Počet balkónov / loggií:
0
Terén:
Rovina

Na mape: PRIPRAVUJEME: Pekný vidiecky dom 218m2, pozemok 20á, Hor.Saliby

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.