Novostavba na rovinatom slnečnom pozemku 622m2 v obci Horovce

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
78 m
2
Plocha pozemku:  
622 m
2
okres Púchov
Horovce
pred 57 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 50 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

AstonReal ponúka na predaj kvalitný 3-izbový nízkoenergetický bungalov s úžitkovou plochou 78m2 a prestrešeným vstupom a to na krásnom rovinatom, celodenne slnečnom 622m2 pozemku s inžinierskymi sieťami. Veľmi pekná novovznikajúca zástavba rodinných domov. Lokalita: 10km od Púchova.

Jednopodlažná 3-izbová murovaná stavba rodinného domu prekvapí priestrannými izbami ako aj úložným priestorom technickej miestnosti a samostatnej komory.

Bungalov pozostáva z: obývacej izby s kuchyňou a jedálňou, spálne, detskej izby, zádveria, chodby, špajzy, kúpeľne, samostatného WC a menšej technickej miestnosti.

Dom bude odovzdaný nasledovne: obvodové múry YTONG s vonkajšou fasádou bez farby, strecha s väzníkovým krovom a čiastočne úložným priestorom, okná plastové trojsklo, vstupné bezpečnostné dvere, vnútorné priečky s omietkami, prvá vrstva náteru, potery, všetky vnútorné rozvody elektrina, voda, podlahové elektrické vykurovanie, komín a predpríprava na krb, vypínače, zásuvky. Na pozemku bude elektrická prípojka, voda z obecného vodovodu, odpad je riešený žumpou. Cena domu je v prevedení holodom 174.000,- eur. Možnosť financovať prostredníctvom hypotekárneho úveru. Odovzdanie bungalovu najneskôr do decembra 2023. Horovce sú na skok od Púchova aj Ilavy. V obci je kompletná občianska vybavenosť: škôlka, škola, pošta, potraviny, pohostinstvo.

Ponúkanú nehnuteľnosť vrelo odporúčam záujemcom, ktorí hľadajú luxusné bývanie v krásnom prostredí v blízkom okolí Púchova.

V prípade že Vás moja ponuka zaujala, neváhajte ma kontaktovať na tel. číslo 0919 180 840 alebo na mail krizanovicova@astonreal.sk

Vek stavby:
neuvedené
Typ objektu:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Nový
Počet nadzemných podlaží:
neuvedené
Vyhotovenie domu:
Iný
Podpivničený:
nie
Verejný vodovod:
áno
Odpad:
Kanalizácia
Plyn:
nie
Parkovanie:
neuvedené
Počet kúpeľní:
1
Spôsob kúrenia:
Lokálne elektrické
Elektrický prúd:
220/380V
Terasa:
áno

Na mape: Novostavba na rovinatom slnečnom pozemku 622m2 v obci Horovce

Odporúčame

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.