3-izbový dom dom, Hubová

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
3211 m
2
Počet izieb:  
3-izbový dom
okres Ružomberok
Hubová
pred 23 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 5 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame na predaj rodinný dom v malebnej obci Hubová, s pokojnou atmosférou a rozlohou pozemku až 3211 m2, čím poskytuje dostatok súkromia a priestoru na oddych a aktivity v prírode. Dom je postavený z kvalitných materiálov - tehla a kvádra, čo zabezpečuje jeho pevnosť a dlhú životnosť. Zastavaná plocha domu je 143m2 z toho úžitková plocha cca 100m2.

Tento dom sa nachádza v intraviláne obce, čo znamená blízkosť k základným službám a zároveň ponúka atmosféru vidieka. Ideálny pre tých, ktorí hľadajú pokojné bývanie v spojení s prírodou.

V dome sa nachádzajú 3 obytné miestnosti, kuchyňa, špajza a kúpeľňa, čo poskytuje dostatok priestoru pre celú rodinu. Dom je podpivničený, čo je výhodou pre uskladnenie rôznych vecí alebo vybavenia. Vykurovanie je zabezpečené moderným kotlom na pevné palivo/peletky, čo zaručuje účinné a ekonomické vykurovanie v chladnejších mesiacoch. Dom je tiež zateplený, čo pomáha udržiavať príjemnú teplotu vo vnútri a znižuje náklady na kúrenie.

Z hľadiska životného prostredia je dom napojený na vodu a elektrinu, pričom odpad je riešený pomocou žumpy. Táto kombinácia moderných pohodlností a starostlivosti o životné prostredie robí z tohto domu ideálne miesto na bývanie pre tých, ktorí túžia po kombinácii komfortu a zodpovednosti voči prírode.

Možnosť hypotekárneho úveru. Energetický certifikát nie je k dispozícii. Viac info u makléry: Bc. Romana Holotová, t.č. 0907651922

Vek stavby:
neuvedené
Typ objektu:
Samostatne stojaci
Stav nehnuteľnosti:
Potrebná väčšia rekonštrukcia
Počet nadzemných podlaží:
1
Vyhotovenie domu:
Tehlový / murovaný
Podpivničený:
áno
Verejný vodovod:
áno
Odpad:
Septik / žumpa
Plyn:
nie
Parkovanie:
neuvedené
Počet kúpeľní:
1
Počet WC:
1
Okná:
Plastové
Spôsob kúrenia:
Lokálne palivové
Možnosť hypotekárneho úveru:
áno
Terén:
Rovina až mierny svah
Oplotenie pozemku:
áno
Káblová TV:
áno

Na mape: 3-izbový dom dom, Hubová

Odporúčame

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.