Kontaktné údaje

DOBRÉ REALITY s. r. o.

Dlhá ulica 426/3

97101 Prievidza

Meno:
Štefan Olvecký
Telefón:
0902 442 125
E-mail:
ID ponuky:
1300047289

Vyhľadávaná lokalita Jasová vinice - predaj rodinného domu !

dohodou
Plocha:  
90 m
2
Plocha pozemku:  
639 m
2
okres Nové Zámky
Jasová
pred 5 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

dnes
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame Vám na predaj rodinný dom vo vyhľadávanej lokalite Jasová vinice, 20 km od mesta Nové Zámky, 20 km od termálneho kúpaliska a 4 km od plánovanej R 7. Jasová vinice je čarovné miesto pod lesom, kde sa nachádza do 15 domov, využívaných najmä na rekreačné účely, s výhľadom do doliny, smer juhozápad, kde sa nachádza vodná nádrž, čo poskytuje miesto na relax, tiché prostredie, vhodné na turistiku, cykloturistiku a šport. Jedná sa o sedliacky dom so sedlovou strechou so zachovaním pôvodných prvkov. Pozostáva z kuchyne, dvoch samostatných spální, kupelky s WC a veľkej zadnej izby, využívanej ako sklad. Rekonštrukciou prešla elektroinštalácia, vonkajšia fasáda, kúpelka, vnútorné omietky a drevené stropy, podlahy, vybudovaná nová žumpa na odpadovú vodu. Je postavený na 640 m2 mierne svahovitom, oplotenom pozemku. Ak chcete prežiť prekrásne chvíle v lone prírody, raňajkovať so srnami tak kontaktujte miestneho makléra Ing. Štefan Ölvecký na č.t. 0902 442 125, Viber, Whats Aap, e-mail: olvecky@dobrereality.sk, ktorý vám ochotne poskytne bližšie informácie k nehnuteľnosti.

Dobré Reality klientom poskytujú komplexné služby realitného sprostredkovania a celoslovenskú internetovú inzerciu. Už viac ako 10 rokov nám dôverujú tisícky klientov.

Hľadáme nových kolegov a ponúkame najvýhodnejšie podmienky! K nášmu tímu profesionálnych obchodníkov s nehnuteľnosťami sa môžete pridať na: dobrereality.sk/kariera

Vek stavby:
neuvedené
Typ objektu:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po čiastočnej rekonštrukcii
Počet nadzemných podlaží:
neuvedené
Vyhotovenie domu:
neuvedené
Podpivničený:
nie
Verejný vodovod:
nie
Odpad:
Nie je
Plyn:
nie
Parkovanie:
neuvedené
Počet balkónov / loggií:
0
Okná:
Pôvodné
Terén:
Mierny svah
Vnútorný kozub:
áno

Na mape: Vyhľadávaná lokalita Jasová vinice - predaj rodinného domu !

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.