Veľmi príjemný bungalov na skok od centra Košíc

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
92 m
2
Košice
Džungľa 
Prúdová 
pred 99 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 58 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

019-12-JAHOa

Ján Homa z realitnej kancelárie BeMi vám ponúka útulný bungalov na skok od centra Košíc v tichom prostredí v slepej uličke na Prúdovej ulici.

Jedná sa o 12 ročný dom vo výbornom stave bez ďalších investícií. Dom pozostáva z YTONG kvádrov a kvalitného zateplenia. Strecha je z kvalitnej krytiny BRAMAC ktorá vydrží roky. Podkrovie strechy slúži ako odkladací priestor. Výmera pozemku je skoro 500 metrov štvorcových na ktorých je dom 116 m2 zastavanej plochy.

Vnútro domu je veľmi príjemne zariadené, ktoré je vykurované radiátormi z plynového kotla a spätným chodom aj čiastočným podlahovým vykurovaním. V jarnom alebo jesennom období výborne vykúri dom krb. V celom dome sú plastové okná ktoré výborne tlmia hluk. Elektrina, plyn a obecný vodovod je samozrejmosťou. O ohrev vody sa stará plynový kotol.

V celom dome sú laminátové podlahy a dlažba. Dom pozostáva zo štyroch izieb okrem kuchyne. Tri spálne,šatník, sociálne zariadenie. Obývačka ktorá je priestranná je prepojená z kuchyňou.

Na záhradke sa nachádzajú kvetinové záhony, skleník na pestovanie vlastnej bio zeleniny a mobilný bazén so slanou vodou z komplet filtráciou. Letná terasa z príjemným posedením, prístrešok pre dve autá a plechový sklad náradia sú súčasťou vybavenia domu.

Ak vás moja ponuka zaujala, neváhajte ma kontaktovať.

Realitná kancelária BeMi je celoslovenskou realitnou kanceláriou, ktorá sa radí medzi špičku na realitnom trhu a ponúka svojim klientom individuálny, ľudský prístup a komplexné služby. V CENE JE UŽ ZAHRNUTÝ AJ KOMPLETNÝ PRÁVNY SERVIS, VYPRACOVANIE ZMLUVY, POPLATKY SPOJENÉ S PREVODOM VLASTNÍCKYCH PRÁV.

V prípade kúpy nehnuteľnosti formou Hypotekárneho úveru , Vám zabezpečíme sprostredkovanie financovania prostredníctvom nášho Hypotekárneho centra .

Vek stavby:
neuvedené
Typ objektu:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Nový
Počet nadzemných podlaží:
neuvedené
Vyhotovenie domu:
neuvedené
Podpivničený:
nie
Verejný vodovod:
nie
Odpad:
Kanalizácia
Plyn:
áno
Parkovanie:
neuvedené
Počet kúpeľní:
1
Počet WC:
1
Počet balkónov / loggií:
0
Okná:
Plastové
Elektrický prúd:
220V
Terén:
Rovina
Vnútorný kozub:
áno
Bazén:
áno
Alarm:
áno

Na mape: Veľmi príjemný bungalov na skok od centra Košíc

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.