NA PREDAJ REZIDENČNÝ DOM SO STAVEBNÝM POVOLENÍM | STARÉ MESTO - MOYZESOVA ULICA

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
761 m
2
Plocha pozemku:  
478 m
2
Košice
Staré Mesto
pred 50 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 7 dňami
Aktualizované:  
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Ing. Ladislav Šosták a Diamond Reality vám ponúkajú na predaj ponuku, ktorá sa neodmieta. Jedná sa o výnimočný objekt v historickom centre Košíc, na ulici Moyzesova.

>>>VIDEOOBHLIADKU budovy si môžete pozrieť skopírovaním tohto linku do vášho prehliadača: https://youtu.be/63pwjiLsF0U

Nejedná sa len o budovu v historickom centre mesta. Ide o celý projekt, ktorý bude nielen ziskový, ale navyše je k nemu všetko pripravené na okamžitú realizáciu. Posledné 2 roky majiteľ vybavoval všetky potrebné dokumenty nato, aby v tejto výnimočnej budove na Moyzesovej ulici mohlo vzniknúť 8 luxusných bytov, 2 nebytové priestory (vhodné na krátkodobý prenájom), 8 pivničných kobiek, welness zóna v suteréne a vonkajšia oddychová zóna s bazénom, či altánkom pre posedenie.

Stavebné povolenie, dokumentácia a povolenia od pamiatkového úradu, samotná projektová dokumentácia, cenové ponuky od všetkých dodávateľov materiálov, kalkulácia nákladov, zisku, web stránka na predaj jednotlivých bytov, jednoducho všetko je pripravené na okamžitú realizáciu.

Táto 3 podlažná budova stojí na pozemku s celkovou výmerou 478m² a jej zastavaná plocha je 324m². Vstupom od hlavnej cesty z Moyzesovej ulice sa cez nádherné otvorené schodisko dostaneme do hlavnej časti domu, odkiaľ sa už rozdeľujú cesty k jednotlivým miestnostiam, do pivnice, na dvor, schodiskom sa dostaneme na 1NP a podkrovie. Celková podlahová plocha je 690m² vrátane plochy podkrovia + 71m² tvoria plocha práve nebytové priestory v suteréne.

Posledné roky bola budova prenajímaná na administratívne účely a pokojne vám poskytne túto možnosť aj naďalej, no bola by veľká škoda nevyužiť takúto príležitosť. Na základe projektu tu môže vzniknúť 8 luxusných bytov s výmerami od 33m² - 146m². Len si predstavte, ako sa budú predávať tieto luxusné byty v centre mesta, s vysokými 3,9 metrovými stropmi, balkónmi, vonkajším dvorom s bazénom či miestom na grilovanie. Ten má rozlohu 154m². Nakoľko je parkovanie veľkým problémom v rámci developerských projektov v centre mesta, aj takáto možnosť tu je a vo vnútornom dvore môže vzniknúť niekoľko miest na parkovanie.

Nakoľko sa nejedná o pamiatkovú rezerváciu, nepodlieha rekonštrukcia interiéru pravidlám pamiatkového úradu, no exteriér áno. To dáva veľmi veľa možností na realizáciu a čo ja najdôležitejšie, zajtra môžete začať realizovať tento projekt. Všetky dokumenty sú pripravené s pečiatkami právoplatnosti.

Celá budova so stavebným povolením a celým projektom je na predaj za 1.200.000 eur bez DPH. Ak vás táto výnimočná ponuka oslovila, rád vám ju ukážem aj osobne. Zavolajte mi na číslo 0911 337 969.

Vek stavby:
neuvedené
Typ objektu:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po kompletnej rekonštrukcii
Počet nadzemných podlaží:
neuvedené
Vyhotovenie domu:
neuvedené
Podpivničený:
nie
Verejný vodovod:
nie
Odpad:
Nie je
Plyn:
nie
Parkovanie:
neuvedené
Počet balkónov / loggií:
0
Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.