Rodinný dom Bidovce

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
260 m
2
Plocha pozemku:  
800 m
2
okres Košice - okolie
Bidovce
pred 65 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 6 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Mgr. Jaroslav Ičo a Diamond Reality Vám exkluzívne ponúkajú na predaj krásny rodinný dom v tichej lokalite v obci Bidovce s kompletnou občianskou vybavenosťou vrátane materskej a základnej školy, ako aj potravín. Dom s úžitkovou plochou 260 m2 sa nachádza na peknom rovinatom pozemku o rozlohe 8 árov .

Dom je podpivničený, v pivničných priestoroch sa nachádza technická miestnosť a ďalšie dve samostatné miestnosti. Prízemie pozostáva z chodby, veľkej práčovne, kúpeľne s vaňou a garáže.

Na 1. nadzemnom podlaží je hlavný vchod do domu, z predsiene sa vstupuje do priestrannej obývačky s krbom. Obývačka je prepojená s moderne zariadenou kuchyňou. Kuchyňa disponuje aj špajzou. Priamo z obývačky sa nachádza východ na zimnú záhradu a dvor s bazénom.

Na 2. nadzemnom podlaží je spálňa s veľkým balkónom, menšia izba, ktorá môže byť využívaná ako šatník, detská izba, salónik a kúpeľňa s vaňou.

Na podkroví sú dve obývateľné podkrovné izby a povala.

Vykurovanie je zabezpečené plynovým kotlom, k dispozícii je aj kotol na tuhé palivo. Dom je napojený na verejný vodovod a kanalizáciu.

Pozemok pred domom je oplotený murovaným plotom a kovanou posuvnou automatickou bránou. Dvor je veľmi vkusne upravený udržiavaným trávnikom a okrasnými drevinami. Za domom sa nachádza prístrešok pre dve autá, krytý bazén a drevený altánok.

Tento krásny priestranný dom je ideálny pre rodiny s deťmi, ktoré hľadajú kľudné a pokojné bývanie v príjemnom dedinskom prostredí. Z obce je výborná dostupnosť do Košíc vzdialených len 12 km, disponuje priamym napojením na diaľnicu.

VIDEOOBHLIADKU si môžete pozrieť skopírovaním tohto linku do vášho prehliadača: https://youtu.be/6e-XfUvUXr0

Košice, Kosice, Rodinný dom, rodinny dom, predaj, dom v Košiciach, Bidovce, 04001, 04002, 04011,

Vek stavby:
neuvedené
Typ objektu:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po čiastočnej rekonštrukcii
Počet nadzemných podlaží:
neuvedené
Vyhotovenie domu:
neuvedené
Podpivničený:
nie
Verejný vodovod:
nie
Odpad:
Nie je
Plyn:
nie
Parkovanie:
neuvedené
Počet balkónov / loggií:
1
Bazén:
áno

Na mape: Rodinný dom Bidovce

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.