Kontaktné údaje

Leaders & Partners,L&P reality

Partizánska 3

04001 Košice

Meno:
Norbert Meszároš
Telefón:
0904 184 059
E-mail:
ID ponuky:
12136957

Dva rodinné domy Košice - Krásna, Golianová ul, všetky IS

699 000
Plocha:  
270 m
2
Plocha pozemku:  
1326 m
2
Košice
Krásna 
pred 12 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

včera
Aktualizované:  
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Norbert Mészaros a Leaders & Partners reality s.r.o. ponúka na predaj so súhlasom majiteľa dva rodinné domy na spoločnom pozemku v mestskej časti Košice - Krásna na Golianovej ulici. Nachádza sa na začiatku mestskej časti s výborným prístupom bez dopravných obmedzení, nakoľko už finišuje rekonštrukcia hlavného cestného ťahu. Domy sú postavené z tehál v 70 tych rokoch, pôvodný dom, ktorý bol kompletne zrekonštruovaný v roku 2015. dispozíciu domu tvorí vstupná chodba, kuchy§a s linkou na mieru a so spotrebičmi, obývacia izba, dve samostatné spálne a veľká kúpeľňa spoločná s WC. Nachádza sa tu aj kumbál z ktorého je vstup do čiastočného podpivničenia. Z kuchyne je výstup na balkón. Tento dom je ideálny pre 3 člennú rodinu prípadne rodičovskú generáciu bez detí.

Druhý dom je prístavbou k pôvodnému domu z 80 tych rokov, po kompletnej rekonštrukcii v roku 2022. Tento dom je dvojpodlažný, je oddelená denná a nočná časť domu vnútorným schodiskom. Dispozícia pozostáva zo vstupnej chodby, obývacej izby, kuchyňa s linkou na mieru a so spotrebičmi, kúpeľňa, samostatné WC a vstup do čiastočného podpivničenia s technickou miestnosťou. Po schodisku je výstup do nočnej zóny, kde sa nachádza kúpeľňa s infrasaunou a tri samostatné spálne a šatník.

obidva domy sa nachádzajú na pozemkoch, kde sú rovnakým dielom rozdelené parcely. Na pozemku sa nachádzajú aj garáže na 2 autá, oddychová zóna s trávnikom, terasou a záhradným posedením, detským ihriskom, drevárňou a všetko čo potrebujete k bývaniu v rodinnom dome. Na konci za oddychovou zónou sa nachádza navyše záhrada kde si viete vypestovať vlastné produkty zeleniny č i ovocia, prípadne kvety a ozdobné kríky či dreviny.

Ponúkame Vám nehnuteľnosti ideálne pre dve samostatné rodiny alebo viacgeneračné bývanie v meste kde nájdete kompletnú občiansku vybavenosť. Pred rodinnými domami na ulici sú parkovacie miesta, ideálne pre návštevy a priateľov. Tichá a kľudná ulica, dostatočne ďaleko od hlavného cestného ťahu zabezpečuje pokojné bývanie a využívanie všetkého čo Vám ponúka mesto, navyše s pocitom bývania ako na pokojnom vidieku.

Cena nehnuteľnosti je vrátane provízie realitnej kancelárie, ktorá zahŕňa poplatky súvisiace z prevodom nehnuteľností (kolky, kúpna zmluva a jej autorizácia advokátom a právny servis). Opýtajte sa makléra aj na financovanie nehnuteľnosti hypotekárnym úverom ako aj poistenie nehnuteľností. V prípade záujmu o nehnuteľnosť volajte 0904184059

Vážení klienti, pozrite si kompletnú ponuku našich nehnuteľností na stránke:

https://lpreality.sk

Chcete predať alebo kúpiť nehnuteľnosť? Chcete byť informovaní o každom podujatí vo Vašom meste? Potrebujete rýchlo vyhľadať firmu alebo službu vo Vašom okolí? Ak hľadáte spôsob, ako premeniť svoje mestské dobrodružstvá na úplne novú úroveň, tak vyskúšajte novú aplikáciu

In The City

https://www.inthecity.sk/registracia?kod=ITC2450

Širokú ponuku nehnuteľností vo Vašom meste, ktoré ste zatiaľ neobjavili, nájdete v aplikácii In The City. Stiahnuť si ju môžete cez vyššie uvedený link alebo QR kód, ktorý nájdete medzi fotografiami nehnuteľnosti.

Vek stavby:
neuvedené
Typ objektu:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po čiastočnej rekonštrukcii
Počet nadzemných podlaží:
neuvedené
Vyhotovenie domu:
Tehlový / murovaný
Podpivničený:
nie
Verejný vodovod:
áno
Odpad:
neuvedené
Plyn:
áno
Parkovanie:
neuvedené
Počet kúpeľní:
3
Počet balkónov / loggií:
2
Elektrický prúd:
220V
Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.