Rodinný dom Košice - Barca, Gavlovičova ul., novostavba

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
195 m
2
Plocha pozemku:  
530 m
2
Košice
Barca 
Gavlovičova 
pred 54 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 50 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Leaders & Partners reality s.r.o. ponúka na predaj so súhlasom majiteľa rodinný dom v mestskej časti Košice - Barca na Gavlovičovej ulici. Dom sa nachádza na rovinatom a slnečnom pozemku o výmere cca 530 m2, napojený na všetky IS (obecná voda, verejná kanalizácia, elektrina. vykurovanie domu je plánované tepelným čerpadlom a podlahovým kúrením. Dvojpodlažný dom disponuje garážou v dome so vstupom do domu, tachnická miestnosť, samostatné WC s umývadlom, chodba, obývacia časť otvorená z kuchyňou a jedálňou a východom na terasu. Na poschodí sú tri samostatné spálne, chodba a spoločná priestranná kúpeľňa s WC. Dom sa ponúka v stave uzatvorená hrubá stavba ( okná , dvere) napojená na IS. Dom je súčasťou trojdomu, kde sú domy spojené garážovou stenou samostatným murivom a diletáciou. Možnosť dokončenia do stavu holodom po dohode. Parkovanie v garáži a pred garážou možnosť parkovania ďalších dvoch áut. Mestská časť v okolí je občiansky veľmi dobre vybavená.

Vážení záujemcovia, obhliadky sú možné po dohode za hygienických a bezpečnostný opatrení s rúškami na tvári a rukavicami v dôsledku pandémie na Corona vírus. Ďakujeme, že si vážite svoje a naše zdravie.

Cena nehnuteľnosti je vrátane provízie realitnej kancelárie, ktorá zahŕňa poplatky súvisiace z prevodom nehnuteľností (kolky, kúpna zmluva a jej autorizácia advokátom a právny servis). Opýtajte sa makléra aj na financovanie nehnuteľnosti hypotekárnym úverom ako aj poistenie nehnuteľností. V prípade záujmu o nehnuteľnosť volajte 0904184059

Vážení klienti, pozrite si kompletnú ponuku našich nehnuteľností na stránke:

https://lpreality.sk

Vek stavby:
neuvedené
Typ objektu:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Nový
Počet nadzemných podlaží:
neuvedené
Vyhotovenie domu:
Tehlový / murovaný
Podpivničený:
nie
Verejný vodovod:
áno
Odpad:
neuvedené
Plyn:
nie
Parkovanie:
neuvedené
Počet kúpeľní:
2
Počet balkónov / loggií:
0
Elektrický prúd:
220V
Terasa:
áno

Na mape: Rodinný dom Košice - Barca, Gavlovičova ul., novostavba

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.