Kontaktné údaje

VRK REAL PLUS

Hutnícka 22

04001 Košice

Meno:
  Kristián Vasilev
Telefón:
+421 905 261 117
E-mail:
ID ponuky:
612

RODINNÝ DOM PEREŠ, KOŠICE

660 000
Plocha:  
370 m
2
Plocha pozemku:  
893 m
2
Košice
Pereš 
Gelnická 
pred 74 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 7 dňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame vám na predaj samostatne stojací jednopodlažný rodinný dom v mestskej časti Košice-Pereš, na ul. Gelnická.

https://www.youtube.com/watch?v=HetMQhDRgS0

DISPOZÍCIA

5 izbový rodinný dom je obdlžníkového podlhovastého tvaru s úžitkovou výmerou 370m2. Vstup do domu je zabezpečený z 2 vchodov: hlavný vchod z bočnej strany domu a vchod cez garáž.

V prednej časti domu je priestranná garáž pre 3 autá s výmerou cca 80m2, nad garážou sa nachádza veľká samostatná miestnosť (vhodná aj pre vlastnú kanceláriu), z garáže sa pokračuje do domu a jednotlivých miestností: telocvičňa a izba, ďalej pokračuje hlavná chodba, z ktorej sa dostanete do postranných miestností: izba, izba, šatník, práčovňa, WC, kúpeľňa + WC, dom je zakončený kuchyňou prepojenou s obývacou izbou, z ktorej je výstup na terasu a do záhrady. 

Dom sa predáva kompletne zariadený a vybavený spotrebičmi.

STAVBA

Dom je postavený z tehál Porotherm 30cm, zateplený minerálnou vlnou 16cm, betónová plochá strecha, zdvojené plastové okná, garážová brána s automatickým ovládaním. Podlahy v dome sú z keramickej dlažby. Dom je napojený na komplet inžinierske siete - voda, elektrina, plyn, kanál, internet, ústredné kúrenie plynovým kotlom cez podlahové vykurovanie.  Dom je nepodpivničený. Dom bol skolaudovaný v roku 2021.

POZEMOK

Celková výmera pozemku je 893m2. Pozemok je rovinatý a oplotený. V záhrade za domom je udržiavaný trávnik a záhrada má výmeru cca 200m2 .

LOKALITA

Dom je situovaný v zastávanej časti. Daná lokalita má kompletnú infraštruktúru a napojenie na inžinierske siete, dobré dopravné spojenie (autom 15min do centra mesta). V blízkosti nájdete potraviny, reštauráciu, materskú školu, zubnú ambulanciu, predajňu športových potrieb aj predajňu nábytku.

Ak vás táto ponuka zaujala a mali by ste záujem o viac informácii alebo obhliadku domu neváhajte ma kontaktovať, rád vám ponuku domu bližšie predstavím.

Vek stavby:
neuvedené
Typ objektu:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Nový
Počet nadzemných podlaží:
neuvedené
Vyhotovenie domu:
Tehlový / murovaný
Podpivničený:
nie
Verejný vodovod:
nie
Odpad:
Nie je
Plyn:
nie
Parkovanie:
neuvedené
Počet balkónov / loggií:
0
Terén:
Rovina

Na mape: RODINNÝ DOM PEREŠ, KOŠICE

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.