Rodinný dom na Grote, Košice - Západ

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
190 m
2
Plocha pozemku:  
434 m
2
Košice
Západ 
pred 73 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 69 tyždňami
Aktualizované:  
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame vám na predaj 5 izbový rodinný dom vo výnimočnej lokalite na Grote, v mestskej časti Košice-Západ-Terasa.

DISPOZÍCIA

Rodinný dom s úžitkovou plochou domu 190m2 pozostáva z dvoch nadzemných podlaží. Na prízemí je garáž s elektricky ovládanou bránou,  zádverie, chodba, kúpelňa s WC, kuchyňa, obývacia izba a jedáleň s výstupom na terasu. Na 1. poschodí (obytné podkrovie) sa nachádzajú dve izby, spálňa s balkónom a výhľadom na záhradu, šatník, kúpelňa a WC.

Dom je orientovaný na Východ - Západ (spálňa, izba a obývacia izba sú orientované na východ a druhá izba je orientovaná na východ-západ). Vchod do domu je z ulice (v budúcnosti bude sprístupnený prístup k domu aj z pozemku). Pôdorysy domu s rozmiestnením jednotlivých izieb nájdete vo fotogalérii.

Dom je kompletne zariadený (zariadenie v dome zostáva po dohode s majiteľom).

STAVBA

Dom je postavený z tehál Porotherm 44cm, zateplený minerálnou vlnou, strešná krytina Bramac, plastové okná s izolačným dvojsklom a strešné okná Velux. Podlahy v dome sú drevené parkety a keramická dlažba. Dom je nepodpivničený.

INŽINIERSKE SIETE

Kompletné rozvody kanalizácie, plynu, vody, elektriny, optický kábel na internet, ústredné kúrenie plynovým kotlom cez radiátory a podlahové kúrenie, v obývacej izbe je krb s vložkou. V celom dome je realizovaný rozvod televízie, telefónu a zabezpečovacieho systému. Klimatizácia v dvoch izbách zabezpečuje cirkuláciu vzduchu v celom dome.

POZEMOK

Celková výmera pozemku je 434m2. Pozemok je rovinatý a oplotený. Záhrada za domom je upravená, zavlažovaná, z domu je výstup na terasu a do dreveného altánku, na konci záhrady sa nachádza záhradný domček s rozlohou 11m2.

LOKALITA

Dom je situovaný je v zastávanej časti mesta, v novej obytnej časti s rozostavanými rodinnými domami a novostavbami. Daná lokalita má novovybudované prístupové komunikácie. Sídlisko Terasa má svoje oddychové zóny a množstvo parkov. V blízkosti obytnej časti je obchodné centrum Galéria, Lidl a na Luníku II miestne trhovisko. V okolí je veľa materských, základných aj stredných škôl a tiež niekoľko športovísk.

Ak vás táto ponuka zaujala a mali by ste záujem o viac informácii neváhajte nás kontaktovať, radi vám ponuku domu bližšie predstavíme.

Vek stavby:
neuvedené
Typ objektu:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Nový
Počet nadzemných podlaží:
neuvedené
Vyhotovenie domu:
Tehlový / murovaný
Podpivničený:
nie
Verejný vodovod:
nie
Odpad:
Nie je
Plyn:
nie
Parkovanie:
neuvedené
Počet kúpeľní:
2
Počet balkónov / loggií:
0
Šatník:
áno
Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.