Luxusná novostavba 5izb.

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
520 m
2
Plocha pozemku:  
1293 m
2
okres Šaľa
Kráľová nad Váhom
pred 54 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 52 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

DOM do ktorého sa ihneď zamilujete a stačí sa už len nasťahovať, bez investícií nakoľko v dome sa ešte nebývalo, kúpou je ihneď voľný. Nadštandardné bývanie v nízkoenergetickej 5- izbovej priestrannej novostavbe z r. 2019. Ide o vyzretú dokončenú stavbu s použitím kvalitných a nadčasových materiálov s citom pre estetiku a dizajn, kde úsporné a automatizované riešenia sú výhodou. O Vašu pohodu sa postará aj okrasná záhrada s jazierkom, krytý 8,5 m bazén s protiprúdom, sauna (infra, parná s hudbou a farebným osvetlením), 2x terasa a balkón, krb, fitness miestnosť, všetky miestnosti vrátane zimnej záhrady sú klimatizované, v celom dome je príjemné podlahové kúrenie a krb. Vila sa nachádza sa v pokojnej a tichej lokalite blízko centra obce Kráľová nad Váhom a iba 100m od rieky Váh, kde je krásna príroda vhodná aj na vodné športy, rybolov, cyklotrasy... Táto priestranná dvojpodlažná vila o úžitkovej ploche 520 m2 je postavená na rovinatom slnečnom pozemku o výmere 1293 m2. V prednej časti pozemku sú 3 garáže na diaľkové ovládanie + 1x kryté státie a wc s umývadlom. Pred domom je spevnená zámková dlažba. Dom disponuje s dvomi terasami: na prízemí s bazénom a sprchou, horná na poschodí s okrasnou záhradkou, plus zadný dvojitý balkón s východom zo spálne a detskej izby.

1. NADZEMNÉ PODLAŽIE o výmere 259,17 m2 tvorí: priestranná presvetlená chodba so šatníkom na mieru o výmere 36,5m2, vďaka veľkým oknám je pekne prepojená s exteriérom, fltness miestnosť so sklenenými dvojdverami, špeciálnou podlahou o výmere 20,80 m2 a wc, technická miestnosť s umývadlom, kúpelňa s hydromasážnou vaňou, priestranný sprchovací kút a dvojumývadlá, osvetlené schodisko, úložný priestor pod schodami, technická miestnosť s umývadlom a samostatné wc, izba s repro ozvučením o výmere 20 m2 a veľkorysá priestranná obývacia izba s kuchyňou 58,80 m2, komora a zimná záhrada 37,18 m2 s posuvnými sklenenými dverami na vonkajšiu terasu. Kuchyňa je zariadená nábytkom na mieru, ktorý ladí aj s obývacou časťou. O Vaše pohodlie sa postarajú vstavané spotrebiče zn. MIELE: kávovar, 2x chladnička s mraz., vinotéka, umývačka riadu, indukčná varná doska, el.rúra, digestor, mikrovlnná rúra. Pracovná doska a drez sú z prírodného kameňa, dostatočne veľa úložného priestoru + praktická priestranná komora s úložnými policami, barové kožené stoličky, jedálenský stôl s koženými stoličkami, kožená sedacia súprava, TV stena. Krb obloženým prírodným kameňom spríjemní celú atmosféru priestrannej dennej miestnosti. Osvetlenie je viacúrovňové, farebné so špe. ovládaním na stene.

2. NADZEMNÉ PODLAŽIE o výmere 260,96 s hornou terasou a dvojbalkónom:

zo schodiska sa dostanete na druhé podlažie, kde sa nacházda veľká chodba 16m2 pekne presvetlená s oknami a vstupom na hornú terasu 126,71m2 s okrasnou záhradkou. Praktický šatník so vstavanými skriňami a zadným úložným priestorom, samostatné wc, priestranná kúpelňa so saunou (fínska, parná, farebné osvelenie, hudba), priestranný sprch.kút, hydromasážna vaňa, dvojumývadlá, priestranná spálňa s LED panelmi o výmere 23,98m2 a šatníkom 2,31m2 so vzduchotechnikou a nábytkom na mieru + východ na dvojbalkón, detská izba 23,49m2 s úložným priestorom a nábytkom na mieru + východ na dvojbalkón.

EXTERIÉR: Veľmi pekne je riešený exteriér, okrasná zatrávnená záhrada iba podčiarkuje štýlový dizajn domu. Jeho okolie lemujú strieborné jedle strihané na živý plot . Na pozemku sú vysadené vzácne japonské bonsaje (2x tis, 2x borovica + menšie), 120-ročný olivovník, a druhý 80- ročný olivovník a iné okrasné kríky a stromy vysadené aj na hornej terase. V zimnej záhrade je špeciálny svetlozvod na rastliny. V lete Vás poteší aj ovocie zo stromov figa, kiwi, marhuľa, hruška, hrozno. Záhrada je zavlažovaná aut. zavlažovacím systémom napojená zo studne. Vedľa domu sa nachádza veľké okrasné jazierko, nenáročné na údržbu vďaka špeciálnej filtrácii, kde Vás potešia krásne japonské KOI kapre a jesetery. Za domom je krytý bazén so sprchou 8,5 x 4m, hl. 1,7m, protiprúd, automat. filtrácia, chémia.. Vstupná brána na diaľkové ovládanie, fasáda domu je obložená prírodným kameňom s peknými odleskami na slnku, veľkoplošné okná zase zaručujú priamy styk s okolitou prírodou.

TECHNICKÉ ÚDAJE:

- konštrukcia stavby: Ytong 45 cm, železobetón, zateplená fasáda 15 cm polystyrén, energetická trieda A, fasádny obklad prírodný kameň

- okná hliníkové s elektricky ovládanými vonkajšími žalúziami

- podlahy dlažba, kvalitné obklady a sanita v kúpelniach a wc, fitness špeciálna laminát. podlaha na vyššiu záťažovú triedu

- bezfalcové fóliované dvere a zárubne, sklenené dvere

- obnoviteľný zdroj pre výrobu tepla: tepelné čerpadlo typ voda/voda, podlahové kúrenie, klimatizačné jednotky s výmenou vzduchu,

- filtrácia vody (odvápnenie, mineralizácia)

- plne klimatizovaný dom, vzduchotechnika aj v šatníkoch

- alarm, videovrátnik, špeciálne ovládanie na osvetlenie+farebná škála

SIETE: verejný vodovod, studňa, elektrina, kanalizácia, internet

Príjemná obec Kráľová n/V je s riekou Váh sa nachádza v tesnej blízkosti mesta Šaľa. Obec sa momentálne rozrastá o nové obytné časti. Nachádza sa tu ZŠ, MŠ, autobusy, pošta, obchody, reštaurácie, futbalové a detské ihrisko, krásna príroda v povodí rieky Váh, cyklotrasa, farma Humanita s možnosťou jazdenia na koni. Dobré napojenie na R1, BA 77km, TT 27km, NR 37km. Dobré Reality klientom poskytujú komplexné služby realitného sprostredkovania a celoslovenskú internetovú inzerciu, hypotekárne poradenstvo. Už viac ako 10 rokov nám dôverujú tisícky klientov.

Vek stavby:
neuvedené
Typ objektu:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Nový
Počet nadzemných podlaží:
neuvedené
Vyhotovenie domu:
Tehlový / murovaný
Podpivničený:
nie
Verejný vodovod:
áno
Odpad:
Kanalizácia
Plyn:
nie
Parkovanie:
neuvedené
Počet kúpeľní:
2
Počet WC:
3
Počet balkónov / loggií:
1
Okná:
Iné
Terén:
Rovina
Terasa:
áno
Zimná záhrada:
áno
Šatník:
áno
Vnútorný kozub:
áno
Bazén:
áno
Sauna:
áno
Posiľnovňa:
áno
Bezpečnostné dvere:
áno
Alarm:
áno
Klimatizácia:
áno

Na mape: Luxusná novostavba 5izb.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.