Nová cena:Rodinný dom v Krupine

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
179 m
2
Plocha pozemku:  
26 m
2
okres Krupina
Krupina
pred 55 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 37 tyždňami
Aktualizované:  
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame na predaj nepodpivničený dom so sedlovou strechou v centre mesta Krupina, ktorý bol kompletne zrekonštruovaný cca pred siedmimi rokmi. Dvojpodlažný dom má obytnú plochu 179 m2 a malý dvor s výmerou 26m2. Na prízemí je priestranná kúpeľňa so sprchovým kútom a rohovou vaňou, dvomi umývadlami a sociálnym zariadením, priestranná obývacia izba s krbovou pecou v otvorenom koncepte s kuchyňou s dvomi sporákmi, jedným plynovým a druhým na pevné palivo. Z kuchyne je východ na dvor. Na celom prízemí je položená dlažba a v celom dome sú na stropoch priznané hrady. Z prízemia do podkrovia vedie drevené schodisko. V podkroví sú dve izby a menšia kúpeľňa s umývadlom, bidetom a sociálnym zariadením. V časti väčšej izby je šatníková skriňa, zo spálne je vstup na terasu s krbom. Podlahy podkrovia sú kombináciou dubových parkiet a dlažby, ktorá je aj na terase. V celom dome sa kúri pieckami a elektrickými radiátormi. Dom je pripojený na obecný vodovod a kanalizáciu. Plynová prípojka je pred domom. Dom je možné využiť ako sídlo firmy s obytnou časťou v podkroví. Náklady na vodu, elektrinu a odpad sú cca 155 €. Dom je voľný na predaj ihneď.

Cena 155990 €

Bližšie informácie Vám radi poskytneme na telefónnom čísle +421907858443 alebo na e-maile: zdenajanosova@maxareality.sk. ID ponuky: 24831

 Cena zahŕňa finančné poradenstvo, poistenie, kompletný právny servis, katastrálny servis ako aj prepis energii a protokolárne odovzdanie nehnuteľnosti.

MAXA reality, s.r.o., Námestie Matice slovenskej č. 6 na 1.poschodí, 965 01 Žiar nad Hronom

Vek stavby:
neuvedené
Typ objektu:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po čiastočnej rekonštrukcii
Počet nadzemných podlaží:
neuvedené
Vyhotovenie domu:
Iný
Podpivničený:
nie
Verejný vodovod:
áno
Odpad:
Kanalizácia
Plyn:
v blízkosti pozemku
Parkovanie:
neuvedené
Počet kúpeľní:
2
Počet WC:
2
Počet balkónov / loggií:
0
Okná:
Plastové
Terén:
Rovina
Terasa:
áno
Vnútorný kozub:
áno
Bezpečnostné dvere:
áno
Internet:
áno
Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.