Apartim sro predá 6 izbový rod. dom s krásnym výhľadom v Limbachu

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
281 m
2
Plocha pozemku:  
974 m
2
Počet izieb:  
6-izbový dom
okres Pezinok
Limbach
pred 74 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 69 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Apartim sro predá pekný 6 izbový rodinný dom v Limbachu na Športovej ulici s upraveným pozemkom a nádherným výhľadom na okolitú prírodnú scenériu.

Jedná sa o rodinný dom, kolaudovaný v roku 2014, murovaný, čiastočne podpivničený, so sedlovou strechou s betónovou škridľou, dvojpodlažný, so vstupom na medziposchodí. Dom má veľkú vstupnú predsieň, 6 priestranných izieb, 2 kúpeľne a 2 samostatné WC, halu so schodiskom, komoru, technickú miestnosť, pivnicu, úložný priestor pod strechou a dielňu. Má úžitkovú plochu 281 m2, z toho obytná plocha len izieb je 134 m2.

Rozloha krásne upraveného pozemku je 974 m2, z toho zastavaná plocha je 186 m2. Pozemok je mierne svahovitý, vykaskádovaný. Záhrada je udržiavaná, má zväčša trávnaté plochy a vysadené nízke aj vysoké rastliny. Súčasťou záhrady je spevnená terasa so sedením. Záhrada je napojená na automatickú závlahu, nachádza sa v nej aj zberná nádoba na dažďovú vodu, trávnik je chránený sieťami proti krtkom. Pozemok je oplotený.

Dispozícia domu:

- Prízemie pozostáva z obývačky spojenej s kuchyňou, komory, kotolne, kúpeľne, spálne a dielne s pivnicou. Z prízemia je výstup na priestrannú terasu.

- Na medziposchodí je už spomínaný vstup do domu a WC s bidetom a úložným priestorom.

- Na poschodie vedie kvalitné schodisko, ktoré vytvára veľký otvorený priestor nádherne presvetlený strešnými oknami. Tu sa nachádzajú štyri spálne, kúpeľňa s vaňou, umývadlom a vývodmi na práčku, samostatné WC s bidetom a tiež výstup do úložného priestoru v streche.

V prípade potreby je k dispozícii pôdorys.

Video obhliadku nájdete na https://www.zoznamrealit.sk/apartim-sro-preda-6-izbovy-rod-dom-s-krasnym-vyhladom-v-limbachu-709759

Vstup na pozemok je cez bránu na diaľkové ovládanie a tiež bránkou na diaľkové ovládanie. Pri dome je parkovanie pre tri autá.

Dom má vlastné plynové kúrenie s radiátormi kombinované s elektrickým podlahovým kúrením. Má alarm - bezpečnostný systém, elektrické rolety v obývačke, nepriestrielné zasklenie okien, prípravu na krb a centrálny vysávač. Rodinný dom je napojený na všetky inžinierske siete.

Obec Limbach má výbornú občiansku vybavenosť, množstvo možností na kultúrne aj športové vyžitie a tiež dobré dopravné spojenie do Bratislavy, ako aj na diaľnicu.

Možnosť financovania cez HÚ, ktorý vám v prípade záujmu bezplatne vybaví náš hypoporadca s garanciou vrátenia rezervačného poplatku pri neschválení úveru.

Kontakt:

p. Herceg

0903 408 815

www.apartim.sk

apartim@apartim.sk

Vek stavby:
neuvedené
Typ objektu:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
neuvedené
Počet nadzemných podlaží:
2
Vyhotovenie domu:
Iný
Podpivničený:
neuvedené
Verejný vodovod:
neuvedené
Odpad:
neuvedené
Plyn:
neuvedené
Parkovanie:
neuvedené
Počet kúpeľní:
1

Na mape: Apartim sro predá 6 izbový rod. dom s krásnym výhľadom v Limbachu

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.